Έρχεται και η «ενδιάμεση» Alfa Romeo Giulia

Πέτρος Πιτσίνης
Έρχεται και η «ενδιάμεση» Alfa Romeo Giulia
Η έκδοση Veloce με τους 280 ίππους της θα γεφυρώσει το χάσμα ισχύος μεταξύ των κινητήρων που υπάρχουν στην γκάμα του Ιταλικού μεσαίου πολυτελούς σεντάν.

Μια νέα προσθήκη στην γκάμα της Giulia θα κάνει η Alfa Romeo, η οποία αναλαμβάνει να καλύψει ένα μέρος του κενού που δημιουργείται από τις βασικές προτάσεις, μέχρι και την κορυφαία QV των 510 ίππων. Η Veloce, θα παρουσιαστεί στην έκθεση αυτοκινήτου του Παρισιού και θα κρύβει κάτω από το καπό της έναν σύγχρονο βενζινοκινητήρα χωρητικότητας 2.0 λίτρων και απόδοσης 280 ίππων, μαζί με 400 Nm ροπής.

Επίσης, στη συγκεκριμένη έκθεση, άλλος ένας κινητήρας θα κάνει ντεμπούτο και πρόκειται για τον ντίζελ των 2.2 λίτρων που εφοδιάζεται το μοντέλο και σήμερα, όμως η ισχύς έχει σκαρφαλώσει στα 210 άλογα και τα 470 Nm ροπής! Και στις δύο περιπτώσεις, συναντάμε ένα αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων με οκτώ σχέσεις, το οποίο στέλνει τη δύναμη και στους τέσσερις τροχούς μέσω του συστήματος Q4. Δείτε τις φωτογραφίες της νέας Alfa Romeo Giulia Veloce και μέχρι το τέλος του μήνα, θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες για εκείνη (εξοπλισμός κλπ).

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!