Ανησυχία στη Williams για τη ζώνη του Μπότας

Νίκος Τσιώκος
Ανησυχία στη Williams για τη ζώνη του Μπότας
Στη Williams ανησυχούν για τη ζώνη στο μονοθέσιο του Βαλτέρι Μπότας, καθώς αυτή χαλάρωσε κατά τη διάρκεια του αγώνα της Σιγκαπούρης.

Πολλά προβλήματα αντιμετώπισε ο Βαλτέρι Μπότας στον αγώνα της Σιγκαπούρης, τον οποίο αναγκάστηκε να εγκαταλείψει, μετά από τέσσερα πιτ στοπ. Ένα εξ' αυτών ήταν και η ζώνη, η οποία χαλάρωσε κατά τη διάρκεια του αγώνα. Γι' αυτό και στη Williams ανησυχούν, καθώς είναι κάτι που πρέπει να λύσουν ενόψει της συνέχειας, όπως τόνισε ο Ρομπ Σμέντλεϊ.

«Η ζώνη του καταστράφηκε. Μας είπε σε ποιο γύρο συνέβη και κάναμε αμέσως πιτ στοπ. Πρέπει να καταλάβουμε το γιατί επειδή είναι αρκετά μεγάλη ανησυχία να καταστρέφεται η ζώνη, ενώ οδηγούν με αυτές τις ταχύτητες», είπε ο επικεφαλής απόδοσης της ομάδας του Γκρόουβ.

Μάλιστα, θέμα με τη ζώνη είχε και στη Βραζιλία το 2014 ο Φινλανδός, αλλά ο Σμέντλεϊ πιστεύει ότι δεν είναι το ίδιο. «Δε νομίζω ότι είναι παρόμοιο το πρόβλημα, αλλά είχε και πάλι θέμα η ζώνη. Ως συνήθως, πρέπει να το διορθώσουμε και να κάνουμε τη σωστή ανάλυση και τη δέουσα επιμέλεια».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!