Κάρεϊ: «Δεν είμαστε στη Formula1 για να τα... πάρουμε»

Νίκος Τσιώκος
Κάρεϊ: «Δεν είμαστε στη Formula1 για να τα... πάρουμε»
Ο Τσέις Κάρεϊ τόνισε ότι η Liberty Media δεν μπήκε στη Formula1 για να κερδίσει χρήματα, αλλά για να φέρει τη Formula1 στο επόμενο επίπεδο την επόμενη πενταετία.

Για την είσοδο της Liberty Media στη Formula1 μίλησε ο Τσέις Κάρεϊ, μεταξύ άλλων, στην επίσημη ιστοσελίδα του σπορ. Το νέο αφεντικό της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού τόνισε ότι οι Αμερικάνοι δεν μπήκαν με σκοπό να κερδίσουν χρήματα, αλλά για να ανέβει ένα... σκαλί πιο πάνω η F1.

Μάλιστα, ξεκαθάρισε πως στόχος είναι η επιτυχία εντός της επόμενης πενταετίας. «Τα κέρδη είναι σημαντικά, αλλά ο πρώτος στόχος της επιχείρησης είναι να φτιάξουμε μακροχρόνια αξία. Οπότε, ο στόχος δεν είναι τι θα πετύχουμε στους επόμενους 12 μήνες, αλλά σε τρία με πέντε χρόνια. Η Liberty έχει ιστορία ως μακροχρόνιος κάτοχος των μετοχών.

Στηρίζουν και γνωρίζουν την επιχείρησή τους, καθώς είναι στον χώρο των μέσων ενημέρωσης και της διασκέδασης. Σίγουρα δεν είμαστε εδώ για να τα... πάρουμε. Έχουμε εστιάσει την προσοχή μας στο να επενδύσουμε και να χτίσουμε. Ελπίζουμε αυτή η νοοτροπία να μας δώσει τη δυνατότητα να πάμε τη Formula1 στο επόμενο επίπεδο», ήταν τα λόγια του.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!