Μάγκνουσεν: «Δεν είχα νερό στη Σιγκαπούρη»

Νίκος Τσιώκος
Μάγκνουσεν: «Δεν είχα νερό στη Σιγκαπούρη»
Χωρίς να έχει νερό στο μονοθέσιό του ολοκλήρωσε τον αγώνα της Σιγκαπούρης ο Κέβιν Μάγκνουσεν, όπως είπε ο ίδιος.

Στις ιδιαίτερα ζεστές συνθήκες, που περιελάμβαναν και πολλή υγρασία, της Σιγκαπούρης ο Κέβιν Μάγκνουσεν την... έβγαλε χωρίς νερό! Ο Δανός τόνισε πως δεν είχε καθόλου νερό στο μονοθέσιό του κατά τη διάρκεια του αγώνα και ότι η Renault του χρωστάει ένα ποτό! «Ήταν πολύ δύσκολο, δεν είχα καθόλου νερό στο μονοθέσιο.

Δεν ξέρω ποιο ήταν το πρόβλημα. Δεν είμαι σίγουρος αν υπήρχε καθόλου νερό ή αν έπεσε το μπουκάλι, αλλά σίγουρα η ομάδα μου χρωστάει ένα ποτό!», είπε στο Autosport. Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη δέκατη θέση, η οποία έφερε έστω έναν βαθμό στην ομάδα του Ένστοουν και στον ίδιο για δεύτερη φορά στη σεζόν.

«Είχα καλή εκκίνηση, κέρδισα μερικές θέσεις από το ατύχημα στην εκκίνηση. Από εκεί και πέρα, μπορούσα να φροντίσω τα ελαστικά. Το κλειδί στον αγώνα για μένα ήταν η στρατηγική. Η ομάδα παρατήρησε ότι ήμασταν καλοί με τα ελαστικά, γι' αυτό αποφάσισε να πάμε για ένα διπλό κομμάτι με την πολύ μαλακή γόμα στο τέλος.

Η ισορροπία του μονοθεσίου ήταν καλή, οπότε πήγαμε σε στρατηγική δύο πιτ στοπ χρησιμοποιώντας την πάρα πολύ μαλακή και την πολύ μαλακή γόμα. Με λίγο περισσότερη ταχύτητα στην ευθεία ίσως να περνούσαμε τις Toro Rosso και Force India. Όμως, και πάλι είμαι χαρούμενος με αυτό το αποτέλεσμα. Η ομάδα έκανε πολύ καλή δουλειά το τριήμερο και το άξιζε».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!