Φόρεμα από ανθρακόνημα εμπνευσμένο από τη ΒΜW i8! (pics)

Νίκος Τσιώκος
Φόρεμα από ανθρακόνημα εμπνευσμένο από τη ΒΜW i8! (pics)
Οίκος μόδας που έχει τη βάση του στο Λονδίνο αποφάσισε να φτιάξει ένα φόρεμα από ανθρακόνημα, το οποίο είναι εμπνευσμένο από τη BMW i8!

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο κόσμος του αυτοκινήτου συνδέεται με τη μόδα! Πρόσφατο παράδειγμα, μάλιστα, αποτελεί το Seat Mii από το Cosmopolitan. Αυτή τη φορά οίκος μόδας από το Λονδίνο αποφάσισε να πάει ένα βήμα πιο πέρα και να δημιουργήσει ένα φόρεμα από ανθρακόνημα, το οποίο είναι εμπνευσμένο από τη BMW i8!

Βέβαια, ακόμα το εν λόγω υλικό δεν είναι διαθέσιμο στη βιομηχανία της μόδας, γι' αυτό και ο συγκεκριμένος οίκος χρησιμοποίησε από το εργοστάσιο της γερμανικής μάρκας που το διαθέτει. Από εκεί και πέρα, να τονίσουμε πως χρειάστηκαν πάνω από 100 ώρες, ώστε να φτιαχτεί το φόρεμα, με τις δύο σχεδιάστριες, Ντανιέλα και Ανέτ Φέλντερ, να τονίζουν ότι είναι συνάμα ελαφρύ και δυνατό.

Θέλετε, λοιπόν, να πάρετε στη σύζυγο, σύντροφο (ή όπως αλλιώς θέλετε πείτε το) ένα δώρο που θα την εντυπωσιάσει; Ιδού η λύση! Το ίδιο εντυπωσιασμένος θα ήσασταν κι εσείς αν σας έκανε δώρο την i8!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!