Γυναίκα οδηγεί ποδήλατο με... 237 χλμ./ώρα!

Γυναίκα οδηγεί ποδήλατο με... 237 χλμ./ώρα!

Ένα νέο Παγκόσμιο Ρεκόρ έθεσε μια Αμερικανίδα, η οποία κατάφερε να πιάσει μια... ασύλληπτη ταχύτητα με το ποδήλατό της!   

Γυναίκα οδηγεί ποδήλατο με... 237 χλμ./ώρα!

Η Ντενίζ Μίλερ ασχολείται με την ποδηλασία και θα τη θυμόμαστε για αρκετά χρόνια, αφού κατάφερε να πιάσει 236,6 χλμ./ώρα με το ποδήλατό της! Το γεγονός καταγράφηκε στη Γιούτα των ΗΠΑ και εννοείται, ότι δεν ανέβηκε απλώς πάνω στο δίτροχο και... έφυγε. 

Έπρεπε να γίνουν οι ανάλογες κινήσεις ώστε να καταφέρει να πιάσει τέτοιες ταχύτητες, όπως το να ακολουθεί ένα Range Rover, το οποίο έχει ένα ειδικά κατασκευασμένο κουβούκλιο στο πίσω μέρος του ώστε να «κόβει» μέρος του αέρα. Το ποδήλατο που χρησιμοποίησε η Μίλερ ήταν ένα με μακρύ σασί, ειδική ανάρτηση, τροχούς από μοτοσυκλέτα (με αγωνιστικά ελαστικά σλικ) και σέλα με αμορτισέρ απορρόφησης των κραδασμών. 

Μαζί με αυτά, προστέθηκε και μια τροποποιημένη τελική σχέση μετάδοσης, για να μπορέσει να φτάσει σε αυτή την ταχύτητα. Προφανώς, το ποδήλατο είναι σχεδόν αδύνατο να ξεκινήσει από αδράνεια καθώς είναι τόσο «σκληρό» το πετάλι που δεν μπορεί να γυρίσει, οπότε το Range Rover την «τράβηξε» ως τα 145 χλμ./ώρα και τα υπόλοιπα, τα έκανε μόνη της. Στόχος της Μίλερ είναι να σπάσει και το ρεκόρ για τους άνδρες, το οποίο είναι στα 269 χλμ./ώρα και όπως λέει η ίδια, θα ξεκινήσει άμεσα την προπόνηση! 

Best of internet