Πάει και μόνη της η νέα BMW Σειρά 5 (video)

Πέτρος Πιτσίνης
Πάει και μόνη της η νέα BMW Σειρά 5 (video)
Με ένα νέο βίντεο μικρού μήκους που δημοσιοποίησε η BMW, βλέπουμε ένα δείγμα από το τεχνολογικό υπόβαθρο που θα συνοδέψει τη νέα «πεντάρα»!

Η BMW ετοιμάζεται να μας αποκαλύψει τη νέα Σειρά 5 και πριν το κάνει αυτό, φροντίζει ώστε να μας δείξει μερικά μόνο από τα highlights που θα τη συνοδέψουν. Αυτή τη φορά, ένα μικρού μήκους βίντεο με μια σύντομη επίδειξη των αυτόνομων ικανοτήτων της είναι αρκετό ώστε να τραβήξει τις εντυπώσεις. Έτσι, ο οδηγός μπορεί να πάρει τα χέρια του από το τιμόνι και να αφήσει τα πετάλια, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να κινείται αυτόνομα, σε συγκεκριμένες κυκλοφοριακές συνθήκες.

Η Σειρά 7 που εξοπλίζεται με παρόμοιο σύστημα είναι σε θέση να αναπτύξει ταχύτητες έως και 210 χλμ./ώρα με τη λειτουργία ενεργοποιημένη, ωστόσο δεν γνωρίζουμε την αντίστοιχη τιμή και για την 5άρα. Εννοείται ότι με τις κάμερες και τους αισθητήρες γύρω από το αυτοκίνητο, το σεντάν της BMW μπορεί να αντιληφθεί ακαριαία έναν επερχόμενο κίνδυνο και να πράξει αναλόγως, ώστε να τον αποφύγει. Δείτε το βίντεο!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!