Προετοιμασία για το 2017 το Fiat Panda

Πέτρος Πιτσίνης
Προετοιμασία για το 2017 το Fiat Panda
Το μικρό Ιταλικό μοντέλο ετοιμάζεται να υποδεχθεί το νέο έτος και για να παραμείνει επίκαιρο, έρχεται με καλύτερο εξοπλισμό και high tech πινελιές.

Η Fiat τονώνει ελαφρώς το Panda ώστε να συνεχίσει την καλή του πορεία και χωρίς να το αλλάξει, το κάνει πιο πλήρες. Εξωτερικά, δεν σημειώνονται αισθητικές αλλαγές και όσο κι αν το παρατηρείς, τίποτα δεν έχει ανασχεδιαστεί. Οι μόνες διαφορές με το σημερινό είναι ότι πλέον θα διατίθεται με δύο χρώματα επιπλέον, ένα κόκκινο (Amore Red) και ένα γκρι (Colosseo Gray), καθώς και με ζάντες αλουμινίου νέας σχεδίασης στις 15 ίντσες.

Το εσωτερικό του μικρού Panda κοσμείται πλέον από νέες ταπετσαρίες και από ένα νέο τιμόνι ενώ αν κάποιος έχει διακριθεί σε διαγωνισμό παρατηρητικότητας, θα προσέξει και τη νέα γραμματοσειρά στον πίνακα οργάνων. Επιπλέον, το σύστημα UConnect είναι ένα από τα συν (στάνταρ εξοπλισμός στις Lounge, 4x4 & Cross) και με μια εφαρμογή από το Google PlayStore ή το App Store της Apple, ο χειρισμός του κινητού γίνεται από το σύστημα πολυμέσων. Τέλος, οι χώροι παραμένουν αναλλοίωτοι και βρίσκονται στην κορυφή της κατηγορίας, ενώ ο χώρος αποσκευών φτάνει τα 225 λίτρα.

Οι κινητήρες δεν αλλάζουν κι αυτό σημαίνει ότι στη βάση παραμένει ο ατμοσφαιρικός 1.2 των 69 ίππων (με δύο επιλογές καυσίμου, βενζίνη και LPG), με τον δικύλινδρο 0.9 TwinAir να διατίθεται με 65, 85 ή 90 άλογα. Ο πετρελαιοκινητήρας είναι ο γνωστός MultiJet των 1.3 λίτρων και είναι η ισχυρότερη πρόταση στην γκάμα, αφού έχει ισχύ 95 ίππων. Για όποιον ενδιαφέρεται, η Fiat ήδη έχει αρχίσει να δέχεται παραγγελίες για το ανανεωμένο Panda και τα πρώτα αυτοκίνητα θα κυκλοφορήσουν στους δρόμους σύντομα. Οι τιμές περιμένουμε να είναι στα ίδια (χαμηλά) επίπεδα με το σημερινό μοντέλο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!