Έφτασε ο αντικαταστάτης του Jeep Compass!

Πέτρος Πιτσίνης
Έφτασε ο αντικαταστάτης του Jeep Compass!
Η νέα γενιά του μεσαίου SUV μοντέλου της Jeep «πιάστηκε» από τον φωτογραφικό φακό κι έτσι έχουμε στα χέρια μας τις πρώτες φωτογραφίες του!

Με το Compass να «κλείνει» αρκετά χρόνια πλέον στην αγορά, η Jeep έχει έτοιμο τον αντικαταστάτη του. Μέχρι και σήμερα, υπήρχαν δύο μοντέλα στην ίδια κατηγορία για τη φίρμα (Compass, Patriot) τα οποία άλλαζαν μόνο στην εμφάνιση.

Έτσι, το νέο θα πάρει τη θέση και των δύο, όμως ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί το όνομά του. Από ότι βλέπουμε και στις φωτογραφίες, μοιάζει αρκετά με το Grand Cherokee και παραμένει ένα τυπικό Jeep. Με σύγχρονο ντιζάιν και ευχάριστη εικόνα, το μεσαίο SUV γυρίζει σελίδα και δείχνει πιο ολοκληρωμένο από ποτέ. Το επίσημο ντεμπούτο του θα γίνει στην έκθεση του Λος Άντζελες το Νοέμβριο και τα πρώτα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν στους δρόμους στις αρχές του νέου έτους.

Τα μηχανικά σύνολα που θα το συνοδέψουν δεν είναι ακόμη γνωστά, ωστόσο εικάζουμε πως θα υπάρχει και ένα δίλιτρο τετρακύλινδρο τούρμπο μοτέρ στην γκάμα, ενώ θα διατίθεται και σε δικίνητες εκδόσεις. Η πλατφόρμα που «πατάει» το νέο SUV είναι μια τροποποιημένη έκδοση εκείνης που χρησιμοποιεί και το μικρότερο Renegade (και κατά συνέπεια, το Fiat 500X), οπότε είναι σίγουρο πως θα λανσαριστεί και με τετρακίνηση, αν το επιθυμεί ο αγοραστής. Περισσότερα, θα γνωρίζουμε ύστερα από την παρουσίασή του, οπότε μείνετε συντονισμένοι.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!