To νέο Nissan Micra οδεύει για το Παρίσι

Πέτρος Πιτσίνης
To νέο Nissan Micra οδεύει για το Παρίσι
Την έκθεση που θα γίνει στην πόλη του φωτός διάλεξε η Nissan για να παρουσιάσει το νέο της μοντέλο, το οποίο θα μας κάνει να ξεχάσουμε ο,τι ξέραμε μέχρι σήμερα στον τομέα του ντιζάιν!

Ένα εντελώς νέο Nissan Micra θα μας «συστηθεί» στο Παρίσι, το οποίο έχει αλλάξει εντελώς και σε τίποτα δεν θυμίζει το μοντέλο που κυκλοφορεί σήμερα. Ακόμη κι από το καμουφλαρισμένο πρωτότυπο που βλέπουμε σε φωτογραφίες, μπορούμε να διακρίνουμε την αιχμηρή σχεδίαση και σίγουρα, θα μιλάμε για μια από τις πιο φρέσκες προτάσεις στην κατηγορία του.

Για την ώρα, η Nissan δεν έχει πει... λέξη για τα μηχανικά μέρη του νέου της σουπερμίνι, οπότε δεν ξέρουμε τι σύνολα θα δούμε κάτω από το καπό του. Πάντως, οι φήμες αναφέρουν ότι υπάρχουν πιθανότητες να δούμε ένα νέο τούρμπο τρικύλινδρο μοτέρ βενζίνης του ενός λίτρου, έναν 1.600άρη τετρακύλινδρο και έναν ντίζελ στα 1.5 λίτρα, τα οποία προορίζονται και για το Juke δεύτερης γενιάς που θα βασίζεται στο ίδιο πάτωμα. Οπότε, υπομονή μέχρι την παρουσίαση στην έκθεση του Παρισιού, στο τέλος του μήνα που διανύουμε!

*Η κεντρική φωτογραφία είναι ηλεκτρονικά επεξεργασμένη κι όχι κάποια επίσημη από τη Nissan. Ακριβώς από κάτω, το νέο Nissan Micra το οποίο βρίσκεται ακόμη σε φάση εξέλιξης και κυκλοφορεί με «καμουφλάζ».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!