Τελειώνει η δικαστική περιπέτεια της οικογένειας Σουμάχερ

Νίκος Τσιώκος
Τελειώνει η δικαστική περιπέτεια της οικογένειας Σουμάχερ
Η οικογένεια του Μίκαελ Σουμάχερ πήγε στα δικαστήρια το γερμανικό περιοδικό Bunte επειδή έγραψε ότι ο Γερμανός μπορεί να περπατήσει και διεκδικεί ένα από από 40 μέχρι 100 χιλιάδες ευρώ. Τον Οκτώβριο η απόφαση.

Ένα δημοσίευμα, το οποίο δεν είχε καμία βάση, ανάγκασε την οικογένεια του Μίκαελ Σουμάχερ να προσφύγει στα δικαστήρια. Ο λόγος γι' αυτό του γερμανικού περιοδικού Bunte, το οποίο έγραψε ότι ο επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής μπορεί να κάνει μερικά βήματα με τη βοήθεια των θεραπευτών και να σηκώσει το ένα χέρι.

Αμέσως, η μάνατζέρ του, Ζαμπίνε Κεμ, το διέψευσε και τόνισε ότι το εν λόγω δημοσίευμα έδωσε λάθος ελπίδες σε πάρα πολλούς ανθρώπους. Έτσι, η οικογένεια του «Σούμι» πήγε το περιοδικό στο δικαστήριο του Αμβούργου και τώρα διεκδικεί ένα ποσό από 40 μέχρι 100 χιλιάδες ευρώ.

Πάντως, η υπεράσπιση του Bunte τόνισε ότι η πληροφορία ήρθε από αξιόπιστη πηγή, που χαρακτηρίστηκε ως φίλος του άλλοτε πιλότου της Formula1 και είχε γνώση της κατάστασής του. Όπως και να έχει το... πράγμα, σύμφωνα με τη Mirror, η τελική απόφαση θα βγει τον Οκτώβριο για να δούμε τι κατάληξη θα έχει αυτή η διαμάχη.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!