«Οδηγός της Ημέρας» ο Φέτελ

«Οδηγός της Ημέρας» ο Φέτελ

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ αναδείχτηκε «Οδηγός της Ημέρας» για τον αγώνα της Σιγκαπούρης και έστειλε μήνυμα ενόψει του φινάλε της σεζόν.

«Οδηγός της Ημέρας» ο Φέτελ

Το γεγονός ότι εκκίνησε από την 21η θέση οδήγησε τον Σεμπάστιαν Φέτελ σε πολλές προσπεράσεις σε μία πίστα που δεν... προσφέρεται για πολλές, τη Μαρίνα Μπέι της Σιγκαπούρης. Ο Γερμανός κέρδισε αρκετές θέσεις, έκανε έναν καλό αγώνα και τερμάτισε πέμπτος για να ψηφιστεί από τους φιλάθλους για πρώτη φορά ως ο «Οδηγός της Ημέρας».

Γι' αυτό και τους ευχαρίστησε όλους στέλνοντας το μήνυμά του ενόψει του φινάλε της σεζόν. «Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι, ήταν δύσκολα χθες (το Σάββατο), ειδικά αν δε συμμετέχεις, αλλά σήμερα (την Κυριακή) το μονοθέσιο βγήκε ζωντανό με την πάρα πολύ μαλακή γόμα και πήραμε το μέγιστο από αυτό.

Ακόμα έχουμε να δούμε πολλά πράγματα. Οι Mercedes είναι πολύ δυνατές και έχουν κερδίσει λίγο πολύ κάθε αγώνα τα τελευταία τρία χρόνια. Όμως, είμαστε εδώ για να παλέψουμε και έτσι θα προσεγγίσουμε τους τελευταίους αγώνες», ήταν τα λόγια του τετράκις παγκόσμιου πρωταθλητή.

Best of internet