Επανέρχεται ο ρόλος του Πολ Γουόκερ στο Fast & Furious;

Νίκος Τσιώκος
Επανέρχεται ο ρόλος του Πολ Γουόκερ στο Fast & Furious;
Τα αδέρφια του Πολ Γουόκερ, Κόντι και Κάλεμπ, άφησαν ανοιχτό το ενδεχόμενο να βοηθήσουν στην επαναφορά του χαρακτήρα «Μπράιαν Ο'Κόνορ» στις μελλοντικές ταινίες του Fast & Furious.

Μετά τον θάνατο του Πολ Γουόκερ στις 31 Νοεμβρίου 2013, τα αδέρφια του, Κόντι και Κάλεμπ, βοήθησαν να ολοκληρωθούν τα γυρίσματα της έβδομης ταινίας της σειράς Fast & Furious, αφού υπήρχε και η βοήθεια της τεχνολογίας, ώστε να εμφανίζεται ο αδερφός τους και να ακούγεται η φωνή του στον ρόλο του Μπράιαν Ο'Κόνορ.

Για την όγδοη ταινία του franchise υπήρξε μία φήμη ότι ο Κόντι θα υποδυόταν τον γιο του Μπράιαν και της Μία (Τζορντάνα Μπρούστερ), Τζακ, όμως αυτή δεν επιβεβαιώθηκε. Πάντως, οι Κόντι και Κάλεμπ άφησαν ανοιχτό το ενδεχόμενο να πράξουν ό,τι και στο Furious 7, ώστε στις μελλοντικές ταινίες της σειράς να επανέλθει ο Μπράιαν για μερικές εμφανίσεις και όχι να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

«Μου τηλεφώνησε ο Βιν (Ντίζελ) και μιλούσαμε μία ώρα γι' αυτό. Ήθελε την ευλογία μας. Με ρώτησε αν θα ήταν αποδεκτό να επαναφέρει τον χαρακτήρα του Πολ (Γουόκερ) για να δείξει στους οπαδούς του ότι ακόμα είναι κάπου εκεί έξω. Η Universal θέλει να σιγουρέψει ότι αυτό θα δείξει σεβασμό στον Πολ, την εικόνα του και την οικογένειά του», δήλωσαν τα δύο αδέρφια.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!