Φερστάπεν και Κβίατ ξύπνησαν μνήμες

Φερστάπεν και Κβίατ ξύπνησαν μνήμες

Φερστάπεν και Κβίατ ξύπνησαν μνήμες

Εικόνες άγριας ομορφιάς χάρισαν στους θεατές ο Φερστάπεν και ο Κβίατ, καθώς ο Ρώσος δεν πήρε εντολή από την ομάδα του, να αφήσει να τον προσπεράσει ο Ολλανδός.

Μαξ Φερστάπεν και Ντανιίλ Κβίατ καθήλωσαν τους τηλεθεατές μπροστά στις οθόνες της τηλεόρασης δίνοντας έναν υπέρ πάντων αγώνα, ο καθένας με διαφορετικό στόχο. Ο 18χρονος Ολλανδός πίεζε να προσπεράσει, ενώ ο Ρώσος αμυνόταν με νύχια και με δόντια, μάλιστα κάποια στιγμή υπήρξε επαφή μεταξύ τους και βγήκαν και εκτός πίστας. Τελικά νίκησε –πρόσκαιρα πάντως- ο Κβίατ, αναγκάζοντας τον Φερστάπεν να αναβάλλει την προσπάθεια για αργότερα, οπότε πέρασε τον Ρώσο, αφού έβαλε προηγουμένως φρέσκα ελαστικά.

Όπως δήλωσε ο πιλότος της Toro Rosso μετά τον αγώνα, δεν του δόθηκε ποτέ εντολή από την ομάδα του, να αφήσει να τον προσπεράσει η Red Bull του Φερστάπεν. Όμως και ο ίδιος ο Ολλανδός υπογράμμισε, ότι καλώς δεν δόθηκε μία τέτοια εντολή και τόνισε, ότι «θα έπρεπε να τον έχω προσπεράσει μόνος μου». Πρόκειται βέβαια για μία μονομαχία με μπόλικο παρασκήνιο, καθώς ο Κβίατ υποβιβάστηκε εξαιτίας του Φερστάπεν από την Red Bull στην Toro Rosso, οπότε είχε κάθε λόγο να παλέψει μέχρι θανάτου, προκειμένου να μην τον περάσει ο Ολλανδός.

Ο Ρώσος τόνισε πάντως, ότι απόλαυσε το Γκραν Πρι της Σιγκαπούρης και δήλωσε χαρακτηριστικά, ότι «σήμερα διασκέδασα πολύ τον αγώνα. Νιώθω και πάλι αυτό το πάθος».

Best of internet