Τότο Βολφ: «Παραλίγο να κατουρηθούμε πάνω μας»

Τότο Βολφ: «Παραλίγο να κατουρηθούμε πάνω μας»

Οι άνθρωποι της Mercedes τα χρειάστηκαν με την επίθεση της Red Bull και έβγαλαν το καπέλο στην αυστριακή ομάδα για την στρατηγική της στον αγώνα.

Τότο Βολφ: «Παραλίγο να κατουρηθούμε πάνω μας»

Μόλις μισό δευτερόλεπτο χώριζε τελικά τον θριαμβευτή του Γκραν Πρι Σιγκαπούρης Νίκο Ρόσμπεργκ από τον δεύτερο Ντάνιελ Ρικιάρντο. Όπως παραδέχθηκε μάλιστα μετά τον αγώνα ο διευθυντής της ομάδας της Mercedes, Τότο Βολφ, «παραλίγο να κατουρηθούμε πάνω μας», θέλοντας να εκφράσει έτσι την αγωνία του σχετικά με την έκβαση του Γκραν Πρι.
Ο Βολφ υπογράμμισε επίσης, ότι «ήμασταν τόσο κοντά, όπως πρέπει να είναι στη Formula 1. Τέσσερα πραγματικά γρήγορα αυτοκίνητα με διαφορετικές στρατηγικές και οφείλω να βγάλω πραγματικά το καπέλο μου στη Red Bull. Αυτοί επέλεξαν στο τέλος μία εξαιρετική στρατηγική. Ο Ρικιάρντο βγήκε με απίστευτη ταχύτητα από τα μποξ και το τέλος ήταν συναρπαστικό. Απίστευτο. Ετσι θα έπρεπε να είναι η Formula 1, κάθε δευτερόλεπτο του αγώνα».
Ο διευθυντής της ομάδας της Mercedes εκτιμά ότι θα συνεχιστεί στους επόμενους έξι αγώνες η μάχη μεταξύ των δύο πιλότων του για την κατάκτηση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος της Formula 1. «Βρίσκονται πολύ κοντά μεταξύ τους, όσον αφορά στην απόδοση. Αρκεί ένα κακό Σαββατοκύριακο, για να χάσουν το προβάδισμα, όπως σήμερα ο Λιούις. Θα παραμείνει το ενδιαφέρον έως την τελευταία στιγμή».

Best of internet