Αλλαγή κινητήρα σκέφτονται στον Φέτελ

Γιώργος Βαρίνος
Αλλαγή κινητήρα σκέφτονται στον Φέτελ
Δίχως να έχουν να χάσουν τίποτε, οι άνθρωποι της Ferrari σκέφτονται να αλλάξουν κινητήρια μονάδα στο αυτοκίνητο του Φέτελ που ξεκινά τελευταίος.

Η αλλαγή κινητήρα σημαίνει 15 θέσεις και έτσι η Ferrari θα αποφασίσει στις επόμενες ώρες αν θα άλλαξει κινητήρα στο Φέτελ, με την ποινή να μην έχει επίπτωση στον οδηγό καθώς ήδη ξεκινά τελευταίος. Ο Φέτελ χρησιμοποιεί ήδη τον τελευταίο του κινητήρα εσωτερικής καύσης, υπερσυμπιεστή του και MGU, Έτσι αλλάζοντας όλα αυτά ίσως τον βοηθήσουν σήμερα στην κατάκτηση όσων περισσότερων θέσεων και αποφεύγοντας έτσι να γίνει κάποια αναγκαστική αλλαγή στους επόμενους αγώνες.

Ο ίδιος αναφέριε σχετικά «Είναι ένα από τα πράγματα που έχουμε στο μυαλό μας, να προσπαθήσουμε να καταλάβουμε τι έχει περισσότερο νόημα. Πιστεύω ότι μέχρι τώρα έχουμε κάνει πολύ καλή δουλειά. Οι ατυχίας πάντα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Προσωπικά θεωρώ πως δεν χρειάζεται να αλλάξουμε κινητήρα. Ψάχνουμε και τις λεπτομέρειες για να δούμε αν έχει νόημα για εμάς η αλλαγή του κινητήρα ή όχι. Τα παιδιά θα πάρουν αργότερα αποφάσεις. Ότι και να απαοφασίσουν θα είναι το σωστό. Εμείς θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να βρεθούμε πιο μπροστά στη διάρκεια του αγώνα.»

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!