Ρικιάρντο: «Στόχος ήταν η πρώτη σειρά»

Νίκος Τσιώκος
Ρικιάρντο: «Στόχος ήταν η πρώτη σειρά»
Ο Ντάνιελ Ρικιάρντο τόνισε ότι στόχος του στις κατατακτήριες δοκιμές της Σιγκαπούρης ήταν να βρεθεί στην πρώτη σειρά, όπως κι έγινε.

Τον στόχο του πέτυχε ο Ντάνιελ Ρικιάρντο στις κατατακτήριες δοκιμές της Σιγκαπούρης. Όπως είπε ο Αυστραλός, αυτός ήταν να βρεθεί στην πρώτη σειρά, όπως κι έγινε με τη δεύτερη θέση, αφού κατάφερε να μπει... σφήνα στις δύο Mercedes των Νίκο Ρόσμπεργκ και Λιούις Χάμιλτον.

«Αυτό ήταν το πλάνο πριν ξεκινήσει το τριήμερο (να χρησιμοποιήσουν την πολύ μαλακή γόμα στις κατατακτήριες δοκιμές). Περιμέναμε να το κάνουν και οι υπόλοιπες ομάδες, οπότε θα έλεγα ότι ήταν έκπληξη για μας που ήμασταν η μοναδική.

Δεν ξέρω αν αυτό έγινε επειδή έχουν αρκετά σετ. Το κάναμε στο Μονακό σκεφτόμενοι ότι ήταν το σωστό, όμως δεν είδαμε λόγω του καιρού. Αύριο θα δούμε. Είμαι αρκετά χαρούμενος με το αποτέλεσμα. Ο στόχος ήταν να είμαι στην πρώτη σειρά.

Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο να μπούμε μπροστά από τις Mercedes και είναι ωραίο που είμαστε μπροστά από τη μία εξ' αυτών. Κάναμε βελτιώσεις για τις κατατακτήριες, αλλά ακόμα προσπαθούμε να βρούμε υλικό με το μονοθέσιο», είπε ο πιλότος της Red Bull.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!