Χάμιλτον: «Δεν επαναλαμβάνουμε τα περσινά λάθη»

Πέτρος Πιτσίνης
Χάμιλτον: «Δεν επαναλαμβάνουμε τα περσινά λάθη»
Παρά το γεγονός ότι ένα υδραυλικό πρόβλημα ανάγκασε τον Βρετανό να αποσυρθεί από τη δεύτερη περίοδο των δοκιμών, αυτός εμφανίστηκε αρκετά αισιόδοξος για το μέλλον.

Ο Λιούις Χάμιλτον βρέθηκε στην τέταρτη θέση στην πρώτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμαστικών και έβδομος στη δεύτερη, εξαιτίας ενός προβλήματος που τον ανάγκασε να εγκαταλείψει.

Ο Βρετανός, μετά από αυτά, εμφανίστηκε αισιόδοξος και είπε: «Δεν νομίζω πως για εμάς είναι πιο δύσκολο από ότι για τους άλλους, όμως ο τρόπος μας πέρσι απλώς δεν λειτουργούσε. Φέτος είναι εντελώς διαφορετικά, το μονοθέσιο το νιώθω να δουλεύει, όπως και τα λάστιχα και όλα.

Ελπίζω ότι θα συνεχίσουμε να το βελτιώνουμε και να παλέψουμε για την πρώτη σειρά, αλλά και για τη νίκη αυτό το Σαββατοκύριακο. Είναι πολύ καλύτερα από πέρσι. Πέρσι γλιστράγαμε πολύ, ένιωθα σαν να μην είχα πρόσφυση. Σήμερα έχω.

Οι Κυριακές είναι πάντα μια μεγάλη πρόκληση, όμως αύριο θα παλέψω για την πρώτη σειρά. Είχαμε ένα πρόβλημα με ένα υδραυλικό σύστημα. Μας κόστισε λίγο σε χρόνο, όμως δεν είναι και το χειρότερο πράγμα. Βεβαίως θα ήθελα να τον είχα αξιοποιήσει αυτό το χρόνο, όμως αυτά τα πράγματα συμβαίνουν και τα δέχεσαι αν προκύψουν σε μέρες σαν τη σημερινή και όχι σαν την αυριανή, για παράδειγμα.

Ειλικρινά είμαι αισιόδοξος, νιώθω πολύ καλά σε αυτή την πίστα, σε μερικούς γύρους που έκανα πριν ήμουν δυνατός. Είναι ένα σιρκουί δρόμου και γενικώς αυτά είναι εκείνα που τα πάω πολύ καλά. Ανυπομονώ για αύριο».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!