Επίσημα στο Παρίσι η «ψηλή» Mercedes E-Class

Πέτρος Πιτσίνης
Επίσημα στο Παρίσι η «ψηλή» Mercedes E-Class
Οι Γερμανοί επιβεβαίωσαν πως το μοντέλο που ετοιμάζουν για να μπει «απέναντι» στο νέο Volvo V90 Cross Country θα παρουσιαστεί στη Γαλλική πρωτεύουσα.

Η Mercedes-Benz ετοιμάζει εδώ και καιρό την E-Class All Terrain και γνωρίζαμε ότι θα παρουσιαστεί επίσημα στην έκθεση αυτοκινήτου στο Παρίσι, ωστόσο δεν ήταν επίσημα επιβεβαιωμένο. Αυτό όμως άλλαξε σήμερα, αφού η φίρμα το ανακοίνωσε, οπότε η υπομονή που θα πρέπει να κάνουμε μέχρι την αποκάλυψη της έκδοσης είναι λίγη!

Θυμίζουμε, πως η All Terrain είναι η υπερυψωμένη και πιο... δραστήρια εκδοχή της E-Class, καθώς στοχεύει στις άνετες και πολυτελείς μετακινήσεις αλλά δεν θα πει όχι και στην εκτός δρόμου κίνηση, χάρη στη μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος, τα προστατευτικά πλαστικά και την τετρακίνηση. Το Volvo V90 Cross Country που αποκαλύφθηκε χθες είναι ο μεγάλος της αντίπαλος, όπως και το A6 AllRoad της Audi. Θα προσφέρεται με τους ίδιους κινητήρες που γνωρίσαμε και στην «απλή» E-Class, όμως θεωρείται δύσκολο να τη δούμε ως AMG. Περισσότερες πληροφορίες, με την επίσημη αποκάλυψή της!

* Φωτογραφίες: Carscoops

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!