Ρικιάρντο: «Δεν απογοητευόμαστε από τη διαφορά»

Ρικιάρντο: «Δεν απογοητευόμαστε από τη διαφορά»

Απτόητοι θα συνεχίσουν το Σαββατοκύριακο στη Red Bull με τον Ντάνιελ Ρικιάρντο να τονίζει ότι δεν θα το βάλουν κάτω, αν και υπάρχει σημαντικό κενό με τη Mercedes. 

Ρικιάρντο: «Δεν απογοητευόμαστε από τη διαφορά»

H Παρασκευή έχει φτάσει στο τέλος της και μετά την ολοκλήρωση της πρώτης και της δεύτερης δοκιμαστικής περιόδου, βγαίνουν τα πρώτα συμπεράσματα. Το μεσημέρι, οι Red Bull έκαναν το 1-2 με πρώτο τον Φερστάπεν και τον Ρικιάρντο να ακολουθεί, ενώ το απόγευμα πρωταγωνίστησε ο Νίκο Ρόσμπεργκ. 

Ο Ντάνιελ Ρικιάρντο της Red Bull όμως, είπε: «Πρέπει να δουλέψουμε με αυτό και νομίζω ότι θα βρούμε μερικά πράγματα απόψε, δεν απογοητευόμαστε από το ρυθμό. Νομίζω πως η θέση που είμαστε είναι καλή, αναλογιζόμενοι και αυτά που μπορούμε να φτάσουμε με το μονοθέσιο. Πιστεύω πως μπορούμε να βγάλουμε ακόμη περισσότερα από αυτό. Αν τα βρούμε, πιστεύω θα είμαστε εντάξει αύριο. Όπως έχει προβλεφθεί, τρεις ομάδες είναι εκεί μέσα σε μισό δευτερόλεπτο». 

Από την άλλη, ο ομόσταυλός του, Μαξ Φερστάπεν, είπε: «Δείχνουν και πάλι πολύ δυνατοί (Mercedes). Η δεύτερη περίοδος δεν ήταν τέλεια, όμως είμαι και πάλι καλά. Μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι. Πιστεύω πως μπορούμε να βελτιωθούμε λίγο, οπότε ανυπομονώ για αύριο. Νομίζω πως είναι η καλύτερη ευκαιρία μας για νίκη. Μετά το Μονακό, αυτή είναι η καλύτερη πίστα για εμάς». 

Best of internet