Επέστρεψε... δριμύτερος ο Ρόσμπεργκ

Πέτρος Πιτσίνης
Επέστρεψε... δριμύτερος ο Ρόσμπεργκ
Ο Γερμανός «πείσμωσε» με το τρακάρισμα στην πρώτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμαστικών και... έσπασε τα χρονόμετρα, με τον Ραϊκόνεν και τον Φερστάπεν να ακολουθούν.

Μόλις ολοκληρώθηκε η δεύτερη περίοδος των ελεύθερων δοκιμαστικών της F1 στη Σιγκαπούρη και εκείνος που ξεχώρισε αυτή τη φορά, ήταν ο Νίκο Ρόσμπεργκ. Ο Γερμανός της Mercedes είχε ένα ατύχημα το μεσημέρι, ωστόσο αυτό μάλλον τον... πείσμωσε και τώρα, ήταν ο ταχύτερος.

Λίγο πιο πίσω του ήταν ο Κίμι Ραϊκόνεν με τη Ferrari του και την τριάδα συμπληρώνει ο Μαξ Φερστάπεν, που ήταν ο γρηγορότερος στην πρώτη περίοδο. Ο Ντάνιελ Ρικιάρντο ήταν αυτός που τον ακολούθησε, ενώ ο Σεμπάστιαν Φέτελ φαινόταν να είναι εκτός ρυθμού και «κλείνει» την πεντάδα. Χούλκενμπεργκ, Χάμιλτον, Σάινθ, Αλόνσο και Κβιάτ είναι αυτοί που συμπλήρωσαν τους δέκα γρηγορότερους.

Ο Γκροζάν έχασε όλη την πρώτη περίοδο και δεν έγραψε χρόνο, ωστόσο η... κακή του τύχη συνεχίστηκε και είχε ατύχημα στη στροφή 23, όπου και έχασε το πίσω μέρος με αποτέλεσμα να «πέσει» στον τοίχο και να καταστρέψει το πίσω φτερό. Ο Χάμιλτον είχε επίσης πρόβλημα στη Mercedes του και πήγε στο γκαράζ με περισσότερα από 25 λεπτά να απομένουν για τη λήξη, ενώ και ο Φερνάντο Αλόνσο αναγκάστηκε να... παρκάρει, λόγω προβλήματος στο κιβώτιο ταχυτήτων. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!