Τέταρτος και... σημαντικότερος στον Άγιο Στέφανο

Πέτρος Πιτσίνης
Τέταρτος και... σημαντικότερος στον Άγιο Στέφανο
Με 48 συμμετοχές θα διεξαχθεί ο τελευταίος Αγώνας ταχύτητας του Rotax Max Challenge για την φετινή αγωνιστική χρονιά.

Με τις ετοιμασίες να ολοκληρώνονται επιτυχώς, οδηγοί, μηχανικοί και ομάδες, πραγματοποιούν τις τελευταίες απαραίτητες διαδικασίες για την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου.

Ο τέταρτος αλλά και ο πιο σημαντικός Αγώνας της χρονιάς, θα αναδείξει τους Έλληνες οδηγούς του Rotax που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο Rotax Max Challenge Grand Finals, που θα πραγματοποιηθεί από τις 16 έως και τις 22 Οκτωβρίου στο Sarno της Ιταλίας.

Το θέαμα αναμένεται ανατρεπτικό, καθώς οι οδηγοί του Rotax μας έχουν συνηθίσει σε εξαιρετική οδήγηση, μεγάλες ταχύτητες και οδηγικές ικανότητες που υπόσχονται κάθε φορά και περισσότερα.

Η Rotax Hellas έχει ολοκληρώσει όλες τις ετοιμασίες στον αγωνιστικό χώρο και είναι έτοιμη να υποδεχθεί και να πραγματοποιήσει το μέγιστο των δυνατοτήτων της για όλους όσους μας τιμήσουν και μας στηρίξουν με την παρουσία τους για ακόμα μία φορά!

Σας περιμένουμε όλους την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016, στην πίστα καρτ “Kartodromo”, του Αγ. Στεφάνου, για να ζήσουμε μία ακόμα δυνατή εμπειρία του Rotax Max Challenge, όπως κάθε φορά και να δημιουργήσουμε όλοι μαζί καινούριες και κυρίως αγωνιστικές αναμνήσεις!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!