Χάμιλτον: «Οι εκκινήσεις μπορεί να κοστίσουν»

Νίκος Τσιώκος
Χάμιλτον: «Οι εκκινήσεις μπορεί να κοστίσουν»
Ο Λιούις Χάμιλτον φοβάται ότι οι κακές εκκινήσεις μπορεί να του κοστίσουν τον τέταρτο τίτλο του στη Formula1, καθώς γνωρίζει ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να έχει κι άλλες.

Στις κακές εκκινήσεις του στάθηκε ο Λιούις Χάμιλτον, καθώς φοβάται ότι αυτές μπορεί να του κοστίσουν τον τέταρτο τίτλο του στη Formula1, ενώ γνωρίζει πως είναι ορατό το ενδεχόμενο να έχει κι άλλες τέτοιες, που θα του στερήσουν νίκες και βαθμούς. «Το πρωτάθλημα μπορεί να χαθεί από τις εκκινήσεις.

Από πολλές pole position έχω χάσει τον αγώνα από την αρχή. Κάνεις όλη τη δουλειά το τριήμερο και μετά δύο δεύτερα έχουν καθορίσει μερικούς από τους αγώνες για μένα. Είμαι ενήμερος ότι πρόκειται για συνεχόμενη πρόκληση και πως δε θα γίνει πιο εύκολο. Είχα κάποιες καλές εκκινήσεις πρόσφατα, αλλά επίσης είχα και κάποιες δυσκολίες.

Έχασα το Χόκενχαϊμ και την Ουγγαρία λόγω κακών εκκινήσεων», δήλωσε ο Βρετανός λίγο πριν το Γκραν Πρι της Σιγκαπούρης. Πάντως, να σημειώσουμε ότι κάθε λάθος από εδώ και πέρα θα είναι κομβικό, με δεδομένο ότι η διαφορά είναι στους δύο βαθμούς και έχουμε μπει στην τελική ευθεία.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!