Ο Μπάτον και τα πόκεμον! (vid)

Ο Μπάτον και τα πόκεμον! (vid)

Ο Μπάτον και τα πόκεμον! (vid)

Όχι, ο Τζένσον Μπάτον δεν παίζει με τη νέα εφαρμογή με τα πόκεμον! Απλά θεωρεί ότι μπορεί να γίνει καλύτερη η Formula1 και να προσελκύσει τον ενδιαφέρον των νέων.

Σοκαρισμένος εμφανίστηκε από το βίντεο που ανέβηκε στο twitter του ο Τζένσον Μπάτον. Ο Βρετανός αντίκρισε σε εμπορικό κέντρο μία ομάδα ανθρώπων να ψάχνει πόκεμον μέσω της γνωστής εφαρμογής, που έχει γίνει viral από το καλοκαίρι.

Γι' αυτό και ο πιλότος της McLaren πιστεύει ότι η Formula1 μπορεί να γίνει καλύτερη, ώστε να προσελκύσει το ενδιαφέρον και επόμενων γενιών και όχι μόνο των ηλικιών... 30φεύγα και πάνω! «Απ' ό,τι έχω δει, ενδιαφέρονται να προσελκύσουν ένα πιο νεαρό κοινό στο άθλημα, που και πάλι είναι κάτι που χρειαζόμαστε.

Ο μέσος όρος ηλικίας είναι πολύ υψηλός, με δεδομένο ότι έχουμε έναν 18χρονο στο γκριντ. Νομίζω ότι είναι στα... 30φεύγα ή λίγο μετά τα 40. Αυτό πρέπει να αλλάξει, πρέπει να έχουμε στόχο τις νέες γενιές. Η Formula1 είναι πολύ προχωρημένη τεχνολογικά, οπότε πιστεύεις ότι θα υπήρχε πολύ ενδιαφέρον από τους μικρούς, αλλά δεν είναι έτσι.

Μόλις οι νεαροί... βυθιστούν στο άθλημα, θα το λατρέψουν. Τράβηξα αυτό το βίντεο (με ανθρώπους να προσπαθούν να πιάσουν πόκεμον μέσω της γνωστής εφαρμογής), ήμουν στο εμπορικό κέντρο και το πόσταρα, και ήταν ότι πιο τρομακτικό έχω δει ποτέ! Όλοι αυτοί οι άνθρωποι περπατούσαν προς μία κατεύθυνση, ξέρετε τον λόγο; Τα πόκεμον!

Πρέπει να είναι 2000 κόσμος που πάνε προς το ίδιο σημείο επειδή εκεί υπάρχει ένα πόκεμον να πιάσουν. Δεν ξέρω καν τι κάνεις με αυτά. Κερδίζεις λεφτά, δώρα ή σοκολάτα; Δεν είναι η Formula1 πιο ενδιαφέρον από αυτό; Θα έπρεπε να είναι, πιστεύω ότι είναι. Αν αυτοί οι άνθρωποι μπορούν να ενδιαφέρονται να πιάσουν κάτι που πραγματικά δεν είναι εκεί, τότε πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε τη Formula1 καλύτερη απ' ό,τι είναι», ήταν τα λόγια του.

 

 

When Pokemon takes over the World. #veryweird #notforme

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Jenson Button (@jensonbutton_22) στις

Best of internet