Και ιδού το Volvo V90 Cross Country! (pics)

Και ιδού το Volvo V90 Cross Country! (pics)

Και ιδού το Volvo V90 Cross Country! (pics)

Μετά από αρκετές teaser εικόνες και πολύ... ψήσιμο, η Volvo μας δείχνει την περιπετειώδη εκδοχή του κορυφαίου στέισον βάγκον μοντέλου της! 

Η Cross Country έκδοση του Volvo V90 έρχεται για να πλαισιώσει τα νέα S90/V90/XC90 και πρόκειται για ένα αυτοκίνητο με στόχο να «παντρέψει» την πρακτικότητα, την πολυτέλεια και τις εκτός δρόμου εξορμήσεις! 

Σύμφωνα με τη φίρμα, οι πελάτες της έχουν διάφορα χόμπι που απαιτούν την κίνηση σε δύσβατα εδάφη, για αυτό και είναι απαραίτητη η ύπαρξη τέτοιων μοντέλων στην γκάμα της. 

Με την αυξημένη απόσταση από το έδαφος, την τετρακίνηση και τα πλαστικά προστατευτικά γύρω από το αμάξωμα, το V90 Cross Country θα φτάσει αρκετά μακριά και βεβαίως μπορεί να κινηθεί ευκολότερα σε δρόμους με χαμηλή πρόσφυση λόγω βροχής ή και πάγου. 

Τα σημαντικά στοιχεία που έχουμε γνωρίσει και στα άλλα μοντέλα της σειράς "90" της Volvo θα διατηρηθούν και στο CC, όπως η οθόνη αφής των εννέα ιντσών, η λειτουργία ημιαυτόνομης οδήγησης, ο ηλεκτρονικός πίνακας οργάνων με την οθόνη των 12,3 ιντσών και τα αμέτρητα συστήματα ασφαλείας. Αυτό που δεν γνωρίζουμε ακόμη είναι οι κινητήρες που θα το συνοδέψουν, ωστόσο το πιο πιθανό σενάριο είναι να επωφεληθεί από όλα τα διαθέσιμα σύνολα που υπάρχουν στην γκάμα των S90/V90. Δείτε τις φωτογραφίες! 

Best of internet