Φέτελ: «Δεν ήταν καταστροφική η σεζόν»

Πέτρος Πιτσίνης
Φέτελ: «Δεν ήταν καταστροφική η σεζόν»
Η Ferrari μπορεί να μην έχει καταφέρει να πάρει την πρώτη θέση σε κάποιον αγώνα μέχρι στιγμής, ωστόσο ο Γερμανός λέει πως δεν τα πήγαν και τόσο άσχημα.

Φέτος, η Ferrari δεν έχει κερδίσει κάποιον αγώνα, καθώς και στα δεκατέσσερα Γκραν Πρι που έχουμε δει μέχρι σήμερα, η πρώτη θέση έχει κατακτηθεί από μια Mercedes και μια φορά από τον Μαξ Φερστάπεν και τη Red Bull. Ο Σεμπάστιαν Φέτελ όμως επιμένει και λέει ότι δεν ήταν και τόσο άσχημα τα πράγματα, παρά το γεγονός ότι έτσι δείχνουν με την πρώτη ματιά.

Συγκεκριμένα, είπε: «Είναι αλήθεια ότι δεν τα έχουμε πάει και τέλεια μέχρι τώρα, όμως είναι επίσης αλήθεια ότι δεν είναι και τόσο άσχημα. Δεν ήταν μια καταστροφική σεζόν όπως πολλοί λένε. Εμείς είμαστε οι πρώτοι που κριτικάρουμε τους εαυτούς μας γιατί δεν επιτύχαμε τους στόχους που είχαμε θέσει. Μειώναμε τη διαφορά πέρσι και δυστυχώς φέτος η διαφορά είναι και πάλι εδώ. Άλλες φορές μεγαλύτερη, άλλες μικρότερη, αλλά είναι εδώ. Αν είμαι αισιόδοξος και αν έχω την αυτοπεποίθηση ότι θα κερδίσουμε κάποιον αγώνα στο μέλλον; 100%».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!