Τεράστια η ζήτηση για το Skoda Yeti

Τεράστια η ζήτηση για το Skoda Yeti

Η Τσεχική φίρμα θα αυξήσει τους ρυθμούς παραγωγής του κόμπακτ crossover της στο εργοστάσιο της Ρωσίας, ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις! 

Τεράστια η ζήτηση για το Skoda Yeti

Τελευταία, όλοι έχουμε στρέψει την προσοχή μας πάνω στο Kodiaq, το νέο SUV που παρουσίασε η Skoda, ωστόσο το Yeti που είναι ήδη στην γκάμα τα καταφέρνει περίφημα στις πωλήσεις. Μάλιστα, η ζήτηση είναι τέτοια που η Skoda αναγκάστηκε να αυξήσει τους ρυθμούς παραγωγής στο εργοστάσιο που έχει στη Ρωσία, ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των πελατών της. 

Θα πρέπει να τονιστεί ότι από το 2009 που το Yeti βρίσκεται στην αγορά, έχει πουλήσει πολύ περισσότερες από μισό εκατομμύριο μονάδες και η επιτυχημένη του πορεία συνεχίζει κανονικά και μετά το μικρής έκτασης facelift που δέχτηκε το 2013. 

Τότε, προστέθηκε και στην γκάμα το Yeti Outdoor που έχει μια πιο εκτός δρόμου εμφάνιση, με μαύρα προστατευτικά πλαστικά να αγκαλιάζουν το αμάξωμα και μικρές αισθητικές πινελιές να υπενθυμίζουν τη διαφορετικότητά του από τα «απλά» αδελφάκια του. Τέλος, να σημειώσουμε ότι το μοντέλο παράγεται και σε άλλα εργοστάσια εκτός από αυτό της Ρωσίας, όπου βρίσκονται στο Καζακστάν, στην Κίνα, την Τσεχία και την Ουκρανία. 

Best of internet