Αυτό είναι το πλάνο της Alfa Romeo

Πέτρος Πιτσίνης
Αυτό είναι το πλάνο της Alfa Romeo
Μέχρι και το 2020, οι Ιταλοί θέλουν να προσθέσουν άλλα επτά νέα μοντέλα στην γκάμα τους, με την αρχή να έχει γίνει ήδη με τη Giulia.

Η αναγέννηση της Alfa Romeo έχει ξεκινήσει και η Giulia ήδη έχει κλέψει τις εντυπώσεις, ωστόσο η φίρμα ανακοίνωσε το πλάνο της και μας έδειξε τι θα ετοιμάσει μέχρι το 2020. Άλλα επτά μοντέλα έχουν σειρά σε αυτή την τετραετία και σύμφωνα με την εικόνα που έχουμε στη διάθεσή μας, αυτά θα ανήκουν σε αρκετές κατηγορίες.

Πρώτη και... καλύτερη, η Stelvio, η οποία περιμένουμε να παρουσιαστεί και επίσημα στην έκθεση του Λος Άντζελες και ήδη έχουμε κάποιες πρώτες φωτογραφίες από αυτή. Ύστερα, ένα μεγάλο σεντάν που θα τοποθετηθεί πάνω από τη Giulia και «απέναντι» στη BMW Σειρά 5, Mercedes-Benz E-Class και Audi A6, ενώ δύο ακόμη SUV μοντέλα θα ακολουθήσουν. Στη συνέχεια, δύο... εκπλήξεις που ακόμη δεν γνωρίζουμε σε ποια κατηγορία θα εντάσσονται και τέλος, ένα νέο χάτσμπακ μοντέλο που θα αντικαταστήσει τη Giulietta και θα έχει στόχο όλα τα μικρομεσαία. Αν όλα πάνε καλά, μέχρι και τα μέσα του 2020 και τα επτά μοντέλα θα έχουν ήδη κυκλοφορήσει στους δρόμους! Δείτε το πλάνο της Alfa σε εικόνα, ακριβώς από κάτω.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!