Το GP της Σιγκαπούρης για τη Formula1 στον ΟΤΕ TV

Gazzetta team
Το GP της Σιγκαπούρης για τη Formula1 στον ΟΤΕ TV
Η δράση της Formula1 μεταφέρεται στη νυχτερινή Σιγκαπούρη και έρχεται στο OTE SPORT 5HD.

Μετά τις δύο νίκες του Νίκο Ρόσμπεργκ στην επιστροφή από το καλοκαιρινό διάλειμμα, ο Γερμανός μείωσε τη διαφορά από τον Λιούις Χάμιλτον στους δύο βαθμούς και η μάχη για τον τίτλο... φούντωσε ξανά. Πλέον, η δράση της Formula1 μεταφέρεται στη Σιγκαπούρη, που είναι το πρώτο νυχτερινό Γκραν Πρι στην ιστορία του σπορ.

Η πίστα της Μαρίνα Μπέι δεν την... πάει τόσο τη Mercedes και έχει ενδιαφέρον να δούμε ποιος θα πάρει περισσότερους πόντους. Όλη η δράση, λοιπόν, απ' όλες τις ημέρες έρχεται στα κανάλια του OTE TV. Συγκεκριμένα, οι συνδρομητές θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσεις τις ελεύθερες, τις κατατακτήριες δοκιμές και τον αγώνα ζωντανά από το OTE SPORT 5HD.

Όλα ξεκινάνε την Παρασκευή (16/9) με το FP1 (13:00-14:30) και το FP2 (16:30-18:00), με το GP να συνεχίζεται το Σάββατο (17/9) με το FP3 (13:00-14:00) και τις κατατακτήριες (16:00-17:00). Για την Κυριακή (18/9) στις 15:00 έχει προγραμματιστεί ο αγώνας υπό το φως των προβολέων.

Τέλος, σε όλες τις διαδικασίες η ζωντανή μετάδοση θα ξεκινήσει δέκα λεπτά πριν την έναρξη της κάθε μίας, ενώ την Κυριακή (18/9) του αγώνα θα προηγηθεί η «Εκπομπή Grand Prix» με τον Αντρέα Παλομπαρίνι, ο οποίος θα μεταφέρει τα νέα από τον κόσμο των μηχανοκίνητων σπορ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!