Εντυπωσιακή η παρουσία της Citroen στο Παρίσι (video)

Πέτρος Πιτσίνης
Εντυπωσιακή η παρουσία της Citroen στο Παρίσι (video)
Στην έκθεση αυτοκινήτου που θα γίνει στη Γαλλική πρωτεύουσα, η Citroen «παίζει»... εντός έδρας και για αυτό, ετοιμάζεται να δείξει τον καλύτερο εαυτό της!

Το ολοκαίνουργιο Citroen C3 θα κάνει ντεμπούτο στην έκθεση του Παρισιού και με τη φρέσκια σχεδίασή του, μαζί με τα στοιχεία που «δανείζεται» από το C4 Cactus, αναμένεται να κλέψει τις εντυπώσεις. Με μήκος οριακά κάτω από τα τέσσερα μέτρα, θα συνδυάζει την ευρυχωρία (μεταξόνιο 2,54 μέτρα) και τις συμπαγείς διαστάσεις ώστε να διατηρηθεί η κορυφαία ευελιξία του!

Επιπροσθέτως, νέα συστήματα ασφαλείας όπως το Blind Spot Assist και την υποβοήθηση διατήρησης της λωρίδας κυκλοφορίας θα είναι στον εξοπλισμό του, μαζί με κορυφαίες δυνατότητες συνδεσιμότητας χάρη στο νέο σύστημα infotainment που υποστηρίζει το Android Auto και το Apple CarPlay. Σίγουρα όμως, το ενδιαφέρον στο περίπτερο της Citroen δεν θα το τραβάει μονάχα το C3, αφού θα είναι εκεί και το εντυπωσιακό υβριδικό πρωτότυπο CXperience Concept.

Το εν λόγω μοντέλο «παντρεύει» την κορυφαία ποιότητα κατασκευής με το μοντέρνο και φουτουριστικό ντιζάιν, ενώ κινείται από δύο κινητήρες. Ο ένας είναι βενζίνης, με απόδοση ανάμεσα στα 150 και τα 200 άλογα και ο άλλος χρησιμοποιεί το ρεύμα για να παράγει έργο και έχει ισχύ 107 ίππων. Με αυτά τα δεδομένα, καταλαβαίνουμε πως η συνολική απόδοση του συστήματος θα κινηθεί γύρω από τη σφαίρα των 300 ίππων, ενώ τη μετάδοση της κίνησης αναλαμβάνει ένα αυτόματο κιβώτιο με οκτώ σχέσεις. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε μέχρι τώρα, οι μπαταρίες φορτίζουν μέσα σε 4,5 ώρες σε οικιακό δίκτυο και μπορούν να προσφέρουν έως και 60 χιλιόμετρα αμιγώς ηλεκτρικής αυτονομίας. Δείτε το βίντεο!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!