Ντοβιτσιόζο: «Το Μισάνο η πραγματικότητα για τη Ducati»

Πέτρος Πιτσίνης
Ντοβιτσιόζο: «Το Μισάνο η πραγματικότητα για τη Ducati»
Ο Ιταλός αναβάτης απογοητεύτηκε με τα αποτελέσματα στον πιο πρόσφατο αγώνα και παρά τις προηγούμενες επιτυχίες, είπε πως έχουν ακόμη πολύ δρόμο μπροστά τους.

Το Μισάνο δεν ήταν ο καλύτερος αγώνας για την Ducati φέτος, αφού περιορίστηκε στην έκτη και την έβδομη θέση, πίσω από τις Honda, Yamaha και τη Suzuki του Βινιάλες. Ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο είπε πως παρά τις επιτυχίες στα προηγούμενα Γκραν Πρι, έχουν ακόμη πολλές βελτιώσεις να κάνουν.

«Είμαι πολύ απογοητευμένος γιατί περιμέναμε κάτι περισσότερο. Η πραγματικότητα είναι το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Αυτή είναι και θα πρέπει να καταλάβουμε ότι για να βελτιωθούμε θα κάνουμε ο,τι περνάει από το χέρι μας. Σε κάποιες πίστες μπορεί να είμαστε πιο κοντά όμως και πάλι περιοριζόμαστε και όταν ο αγώνας είναι γρήγορος, όπως στο Μισάνο και ο ρυθμός ανεβαίνει, δυσκολευόμαστε. Ήξερα από τις δοκιμές, όταν ακολουθούσα τους άλλους, πως υπάρχουν κάποια μειονεκτήματα στη μοτοσυκλέτα μας, όμως κατά τη διάρκεια του αγώνα αυτά μεγάλωσαν. Δεν μπορούσα να έχω ρυθμό από την αρχή και για αυτό απογοητεύτηκα, όμως αυτή είναι η πραγματικότητα. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε όσο περισσότερο μπορούμε» ήταν τα λόγια του Ιταλού της Ducati.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!