Φρέσκες πινελιές για το Audi Q3

Πέτρος Πιτσίνης
Φρέσκες πινελιές για το Audi Q3
To κόμπακτ SUV της Audi δέχθηκε μια μικρής έκτασης ανανέωση που το φέρνει πιο κοντά στην υπόλοιπη γκάμα και του δίνει εφόδια ώστε να συνεχίσει την επιτυχημένη εμπορική του πορεία.

Μετά την παρουσίαση του μικρότερου Q2, η Audi έδωσε προτεραιότητα στο Q3 και το ανανέωσε ελαφρώς, για να παρουσιάσει την facelift εκδοχή του. Όπως μπορούμε να δούμε και στις φωτογραφίες, το εμπρός μέρος έγινε πιο «επιθετικό» και έχουν αλλάξει τα φωτιστικά σώματα όπως και η μάσκα, ενώ οι προφυλακτήρες έχουν πλέον μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα.

Στο εσωτερικό οι διαφοροποιήσεις είναι πιο διακριτικές και με το πακέτο S Line έρχονται τα σπορ καθίσματα, μαζί με το flat bottom τιμόνι και τα ανάλογα σηματάκια της έκδοσης. Εκτός από τις αισθητικές πινελιές, η Audi επένδυσε και στην ουσία και πλέον με το πακέτο S Line που αναφέρεται και παραπάνω, βρίσκουμε μια σπορ ανάρτηση στον εξοπλισμό η οποία προσαρμόζεται ανάλογα με την επιλογή προγράμματος οδήγησης από το Audi Drive Select.

Το καλό είναι ότι το εν λόγω πακέτο μπορεί να συνδυαστεί με όλους τους κινητήρες στην γκάμα, συνεπώς δεν θα πρέπει να επιλέξει κάποιος μια από τις κορυφαίες εκδόσεις ώστε να επωφεληθεί από αυτό. Οι τιμές θα παραμείνουν οι ίδιες με σήμερα και το ανανεωμένο Q3 θα εμφανιστεί στην έκθεση του Παρισιού, στο τέλος του μήνα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!