«Συρρικνώνεται» η Porsche Mission E;

Πέτρος Πιτσίνης
«Συρρικνώνεται» η Porsche Mission E;
Μια μικρότερη έκδοση του ηλεκτρικού σεντάν Mission E της Γερμανικής φίρμας φαίνεται να είναι στα σκαριά, διατηρώντας την κορυφαία τεχνολογία του εντυπωσιακού μοντέλου!

Πρόσφατα, η Porsche μας παρουσίασε ένα νέο μοντέλο με το όνομα Mission E το οποίο θα ανατρέψει τα δεδομένα στον κόσμο των ηλεκτρικών οχημάτων. Πάνω σε αυτό, θα βασιστεί και ένα μικρότερο σεντάν μοντέλο το οποίο αναμένεται να έρθει στην παραγωγή και για την ώρα, μπαίνει στην άκρη το πρότζεκτ που είχαν οι Γερμανοί για ένα κεντρομήχανο supercar.

Έτσι κι αλλιώς, όταν είχαν μιλήσει για την Mission E άνθρωποι μέσα από την Porsche είχαν αποκαλύψει πως το πάτωμά της είναι έτσι κατασκευασμένο, που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως βάση και για μικρότερα μοντέλα. Οπότε καταλαβαίνουμε πως ενώ η «κανονική» έκδοση κάθεται απέναντι από το Tesla Model S από πλευράς μεγέθους, το πιο συμπαγές σεντάν θα είναι μια κατηγορία κάτω, στο μήκος μιας BMW Σειράς 3 για παράδειγμα. Ακόμη η Porsche δεν έχει αποκαλύψει κάτι, ωστόσο σύντομα θα έχουμε περισσότερα νέα για το συγκεκριμένο θέμα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!