Σαββατοκύριακο με πολύ γκάζι στο Μαρούσι! (video)

Πέτρος Πιτσίνης
Σαββατοκύριακο με πολύ γκάζι στο Μαρούσι! (video)
Το Ο.Α.Κ.Α. θα φιλοξενήσει το Motor Festival V στις 17 και 18 Σεπτεμβρίου, ένα σόου μηχανοκίνητου αθλητισμού που θα... καθηλώσει τους επισκέπτες!

Το Motor Festival δυναμώνει και επιστρέφει για 5η συνεχόμενη φορά στις 17 και 18 Σεπτεμβρίου, φέρνοντας κοντά και αυτή τη φορά στο ευρύ κοινό τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, αλλά και τον μαγικό κόσμο της μηχανοκίνησης. Η μοναδική και μεγαλύτερη γιορτή του μηχανοκίνητου στην Ελλάδα «το γεγονός της χρονιάς», η διοργάνωση που άλλαξε τα δεδομένα στον χώρο και στους λάτρεις του αυτοκινήτου, της μοτοσικλέτας, των σκαφών κ.α., έρχεται τον Σεπτέμβρη δίνοντας την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους σε ένα ευχάριστο και γιορτινό περιβάλλον και στους επισκέπτες να διασκεδάσουν, να ενημερωθούν, να απολαύσουν τις παροχές, με δυο λέξεις, «να περάσουν καλά».

Στο Motor Festival V - Born to Race, ο μηχανοκίνητος αθλητισμός έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, προβάλλοντας με τον καλύτερο τρόπο τον Ελληνικό Μηχανοκίνητο Αθλητισμό στο ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Service Park Area. Στην «Αρένα» όλα τα Extreme Show με αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες, φορτηγά, Monster Trucks κ.α.

Αγωνιστικά αυτοκίνητα ετοιμασμένα για Ράλι (Ασφάλτινα ή Χωμάτινα), Αναβάσεις, Ταχύτητα, Πρωταθλητές και Ομάδες, όλων των κατηγοριών, Μεγάλα Ονόματα όπως : Οικ. Κύρκου (Kirkos Racing), Κώστας Πατσουρέας, Παναγιώτης Λιώρης, ο εκ Ιταλίας ερχόμενος Νίκος Πλέσσας, και πολλοί άλλοι πρωτοκλασάτοι αθλητές – οδηγοί, με την υποστήριξη των ομάδων τους.

Dragster, Drift, Δεξιοτεχνίες, 4Χ4, Κάρτ, Motocross, Enduro, MX, MX2, Scramble, Truck Off-road, Monster Truck, με όλους να προσφέρουν το απόλυτο θέαμα!

Το Motor Festival συνεχίζει να μεγαλώνει και να διαφοροποιείται, να ξεχωρίζει, να κεντρίζει το ενδιαφέρον κα να τραβά την προσοχή. Το αγαπημένο σου όχημα, ο αγαπημένος σου οδηγός, το λατρεμένο άθλημα, το τιμόνι και το γκάζι σου, το θέαμα και η αδρεναλίνη, αποτελούν το δικό μας τρόπο έκφρασης το δικό μας μέσο για να οδηγήσουμε τους λάτρεις της μηχανοκίνησης σε μια μοναδική εμπειρία και διέξοδο από την πολλές φορές άχρωμη και κουραστική καθημερινότητα.

Φυσικά την αναλογούσα θέση έχουν και τα κλασικά – ιστορικά αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες που δίνουν το δικό τους ξεχωριστό χρώμα στο Motor Festival, με την υποστήριξη και την αρωγή της Ε.Ο.ΦΙΛΠΑ και την διοργάνωση παρέλασης των ξεχωριστών αυτών «μηχανών του παρελθόντος»!

Κορυφαίες βελτιώσεις και βελτιωτές, καταξιωμένοι πρωταγωνιστές και πρωταθλητές των αγώνων, αλλά και επιχειρήσεις για την καθημερινή αυτοκίνηση, έξυπνα και χρήσιμα αξεσουάρ, εξοπλισμός και οι νέες τάσεις στον κόσμο της μηχανοκίνησης, όλα ενωμένα στον ίδιο χώρο στο Ο.Α.Κ.Α.!

Το μηχανοκίνητο θέαμα θα κυριαρχήσει, θα εξουσιάσει και θα κυριεύσει το κοινό και τα βλέμματα. Η διάθεση μας ήδη «χτυπάει κόκκινο», για να πετύχουμε ότι μεγαλύτερο και θεαματικότερο έχει πραγματοποιηθεί. Σε ένα χώρο ειδικά διαμορφωμένο, με μια μεγάλη αρένα Shows αλλά και το Service Park Area και φυσικά τις γιγαντοοθόνες, τα Shows, τα προϊόντα και οι υπηρεσίες των εκθετών, θα παίρνουν τη διάσταση που τους αξίζει.

Το πρόγραμμα του διημέρου περιλαμβάνει επιγραμματικά:

  • Παρέλαση κλασικών - ιστορικών οχημάτων Ε.Ο. ΦΙΛΠΑ
  • BORN TO RACE | Παρέλαση - Παρουσίαση 100άδων εκθεσιακών οχημάτων
  • Tο Elenica! Το πρώτο ελληνικό supercar µε παραµετρικό σασί
  • Δεξιοτεχνίες από Dragster, Drift, Δεξιοτεχνίες, 4Χ4, Κάρτ, Motocross, Enduro, MX, MX2, Scramble, Truck Off-road, Monster Truck
  • Πέντε θεαματικές μηχανοκίνητες παραστάσεις από τους SXS με σενάριο που θα εντυπωσιάσουν
  • MG Lazer Tag Playground, Βεγγαλικά, Led and Fire Show
  • Καλλιστεία οχημάτων(αυτοκινήτων, moto, κλπ) υπό την διοργάνωση του αθλητικού σωματείου της Ο.Μ.Α.Ε. Star Line
  • The Motor Moment! Γράψε την δική σου ιστορία
  • Βράβευση του πιο δημοφιλούς περίπτερου του Motor Festival V
  • FreeStyle Motocross

Στα μεσημβρινά διαλείμματα των ωρών κοινής ησυχίας θα υπάρξουν:

  • Αθλητικές επιδείξεις πολεμικών - μαχητικών τεχνών από πρωτοκλασάτους αθλητές του είδους
  • Χορευτικές επιδείξεις συγχρόνου χορού

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!