Περιμένουν αύξηση θεατών στο Μεξικό

Νίκος Τσιώκος
Περιμένουν αύξηση θεατών στο Μεξικό
Οι διοργανωτές του Γκραν Πρι Μεξικού περιμένουν να δουν αύξηση στον αριθμό των θεατών φέτος σε σύγκριση με πέρυσι.

Για το Γκραν Πρι της χώρας τους σε μερικές εβδομάδες προετοιμάζονται οι Μεξικανοί, που περιμένουν να αυξηθεί ο αριθμός των θεατών τη φετινή χρονιά. Το περσινό event πήγε πολύ καλά, με το κοινό να δείχνει ότι απόλαυσε τη στιγμή δημιουργώντας εκπληκτική ατμόσφαιρα.

Σύμφωνα με τον Ροντρίγκο Σάντσεζ, δεν έχουν κάτι να αλλάξουν οι διοργανωτές, σε σύγκριση με το 2015, τη στιγμή που περιμένουν να έχουν αύξηση κατά 24000 θεατές, δηλαδή από τους 336000 πέρυσι στους 350000 φέτος. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι έχει πουληθεί το 93% των εισιτηρίων 1,5 μήνα πριν τη διεξαγωγή του GP.

«Πέρυσι είχαμε 336000 θεατές, οπότε θα ήταν εκπληκτικό αν μπορέσουμε να πιάσουμε φέτος τους 350 χιλιάδες. Οι προετοιμασίες είναι φανταστικές. Απομένουν 47 ημέρες για τον αγώνα και όλα πάνε βάσει προγράμματος.

Πριν από μερικές εβδομάδες είχαμε τον αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Αντοχής (World Endurance Championship) και εστιάζουμε πλήρως την προσοχή μας στην πίστα. Μέχρι τώρα έχουμε κατά 93% sold out, έχουν απομείνει πολύ λίγα εισιτήρια. Η ανταπόκριση του κοινού ήταν εκπληκτική. Είναι ωραίο να ανησυχείς μόνο για το 7% του εμπορεύματος 47 ημέρες πριν τον αγώνα.

Η διαφορά φέτος με πέρυσι είναι γιατί να το φτιάξουμε αφού δεν έχει σπάσει. Έχει να κάνει με την ενίσχυση των όσων κάναμε πέρυσι και με το να παρέχουμε στους οπαδούς τη δυνατότητα να έχουν τα σωστά εργαλεία ή τις σωστές περιστάσεις για να εκφράσουν αυτό το μοναδικό πάθος και να δημιουργήσουν αυτό το ξεχωριστό γεγονός που είχαμε πέρυσι.

Είναι ξεχωριστή η φετινή χρονιά επειδή θα δούμε δύο Μεξικανούς οδηγούς. Τα αποτελέσματα του Σέρχιο (Πέρεζ) ήταν εκπληκτικά στο μισό της χρονιάς. Έχουμε ένα ρητό εδώ ότι πάμε στην εκκλησία με την ελπίδα να δούμε άλλο ένα βάθρο στο Μεξικό! Στον κόσμο θα άρεσε πολύ να είναι ένας από τους οδηγούς μας στο πόντιουμ και προσευχόμαστε γι' αυτό», δήλωσε ο διευθυντής μάρκετινγκ και δημοσίων σχέσεων της πίστας «Ερμάνος Ροντρίγκες».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!