Μπάτον: «Μεγάλη καριέρα με τη McLaren ο Φαντόρν»

Μπάτον: «Μεγάλη καριέρα με τη McLaren ο Φαντόρν»

Μπάτον: «Μεγάλη καριέρα με τη McLaren ο Φαντόρν»

Ο Τζένσον Μπάτον αφήνει τη θέση του στον Στόφελ Φαντόρν για το 2017 και τόνισε ότι ο Βέλγος θα κάνει μεγάλη καριέρα, αν συνεχίσει την καλή δουλειά και τα καταφέρει.

Την απόφαση να αποσυρθεί για ένα χρόνο από τη Formula1 πήρε ο Τζένσον Μπάτον. Ο Βρετανός θα είναι σύμβουλος στη McLaren για το 2017, με τον Στόφελ Φαντόρν να παίρνει τη θέση του, για τον οποίο μίλησε στο Sky Sports. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2009 τόνισε πως ο αντικαταστάτης του θα έχει μεγάλη καριέρα με την ομάδα του Γουόκινγκ, αν συνεχίσει την καλή δουλειά.

«Για να είμαι δίκαιος με τον Στόφελ (Φαντόρν) έχει κάνει πολλά στην καριέρα του, αλλά οι περισσότεροι που παίρνουν θέση στη McLaren έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά για να βρεθούν εκεί. Είχε την καλύτερη σχολική εκπαίδευση επειδή είναι με την ομάδα από το 2013. Φέτος επισκίασε τον Φερνάντο (Αλόνσο) κι εμένα.

Ήταν σε κάθε αγώνα, στεκόταν δίπλα μας κάθε φορά που δίναμε ενημερώσεις για τα μηχανικά. Έμαθε πάρα πολλά φέτος. Είναι τέλεια θέση, όμως και πάλι είναι δύσκολο να αποτελείς οδηγός της McLaren, μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στον κόσμο με μεγάλη ιστορία.

Αν τα καταφέρει, θα έχει μεγάλη και συναρπαστική καριέρα με τη McLaren. Όμως, αν δεν αποδόσεις στην πρώτη σου χρονιά, τότε υπάρχουν συνέπειες και πίεση. Η ομάδα είναι σε καλή θέση. Έχει δύο παγκόσμιους πρωταθλητές και τον Στόφελ, που... διψάει για επιτυχίες. Το μέλλον δείχνει πραγματικά καλό για τη McLaren Honda», ήταν τα λόγια του.

Best of internet