Μπαρικέλο: «Θα επιστρέψει πιο δυνατός ο Μπάτον»

Νίκος Τσιώκος
Μπαρικέλο: «Θα επιστρέψει πιο δυνατός ο Μπάτον»
Ο Ρούμπενς Μπαρικέλο μίλησε για τον Τζένσον Μπάτον και πιστεύει ότι θα επιστρέψει πιο δυνατός στη Formula1 το 2018. Έκπληκτος δήλωσε ο Βραζιλιάνος με την απόφαση του Μάσα.

Για ένα χρόνο στη Brawn GP ο Ρούμπενς Μπαρικέλο βρέθηκε στο πλευρό του Τζένσον Μπάτον τη χρονιά που ο Βρετανός κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της καριέρας του. Ο Βραζιλιάνος κλήθηκε να μιλήσει για τον πρώην ομόσταυλό του στην ιστοσελίδα motorsport.com και τόνισε ότι θα επανέλθει πιο δυνατός από πριν.

«Μόνο αυτός μπορεί να μιλήσει γι' αυτό. Όταν ξοδεύεις πολύ χρόνο στη Formula1, είσαι πολύ περιορισμένος στην καθημερινή σου ζωή. Αν θες χρόνο με την οικογένειά σου, πρέπει να ταξιδέψεις με τους χορηγούς, να πας στο εργοστάσιο, στον προσομοιωτή κλπ.

Ο Μπάτον θα φτάσει σύντομα τους 300 αγώνες και χωρίς αμφιβολία αυτό είναι πνευματικά κουραστικό. Με έναν χρόνο... σαββατικού και έχοντας την ευκαιρία να επιστρέψει, μπορεί να επανέλθει πιο δυνατός», ήταν τα λόγια του.

Βέβαια, δε θα μπορούσε να μη σχολιάσει και την αποχώρηση του συμπατριώτη του, Φελίπε Μάσα. Ο άλλοτε πιλότος της Ferrari δήλωσε έκπληκτος με την απόφαση του νυν πιλότου της Williams και του άφησε ανοιχτή... πόρτα για το βραζιλιάνικο πρωτάθλημα Stock Car, όπου συμμετέχει ο ίδιος.

«Η απόφαση του Μάσα για απόσυρση με εξέπληξε πολύ. Δεν περίμενα αυτά τα νέα. Δε νομίζω ότι ήταν ο καιρός, αλλά μόνο ο ίδιος ξέρει πότε είναι καιρός να κάνει κάτι άλλο. Όπως έγραψα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η ευτυχία αξίζει περισσότερο απ' οτιδήποτε άλλο έχουμε στη ζωή.

Σήμερα είμαι πιο χαρούμενος απ' όταν ήμουν στη Formula1. Θα ήταν ευπρόσδεκτος σε οποιοδήποτε άθλημα εδώ στη Βραζιλία. Δεν αναφέρεται το όνομά του εδώ για την επόμενη χρονιά, αλλά μπορεί να γίνει στο προσεχές μέλλον».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!