Ο προπομπός του νέου SsangYong Rexton στο Παρίσι

Ο προπομπός του νέου SsangYong Rexton στο Παρίσι

Μετά το Tivoli, η Κορεατική φίρμα έχει βάλει μπρος και δεν τη σταματάει... τίποτα, καθώς με το πρωτότυπο LIV-2 θα δούμε τι μας επιφυλάσσει το άμεσο μέλλον! 

Ο προπομπός του νέου SsangYong Rexton στο Παρίσι

To SsangYong LIV-2, αποτελεί την εξέλιξη του πρωτότυπου LIV-1, που είχε παρουσιαστεί το 2013, στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Σεούλ. Το όνομά του προέρχεται από τις λέξεις Limitless Interface Vehicle, που σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνουν ένα όχημα με απεριόριστες δυνατότητες, έτσι όπως προκύπτουν από τις νέες τεχνολογίες που διαθέτει. Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό πρωτότυπο που αποτελεί το τελευταίο βήμα πριν την επίσημη παρουσίαση του νέου μοντέλου της SsangYong με τον εσωτερικό κωδικό Y400 που αντιστοιχεί στο θρυλικό μοντέλο Rexton και θα παρουσιαστεί στα μέσα του επόμενου έτους. 

Το μοτίβο του ασπάζεται τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της κορεάτικης φίρμας με τον τίτλο «Dignified Motion» (=Αξιοπρεπής Κίνηση). Το SsangYong LIV-2 εξοπλίζεται με έναν κινητήρα ντίζελ 2,2 λίτρων, προδιαγραφών Euro 6, που εξασφαλίζει δύναμη και οικονομία, όπως και με το σύγχρονο, πρόσφατα παρουσιασμένο, μοτέρ βενζίνης 2.0 DGi με τούρμπο και άμεσο ψεκασμό καυσίμου. Το πρωτότυπο μοντέλο εξοπλίζεται με πλήθος καινοτόμων τεχνολογιών ασφαλείας, ενώ στο πολυτελές εσωτερικό του βρίσκουμε πολλά στοιχεία  που σηματοδοτούν την αίσθηση σύγχρονης πολυτέλειας, καθώς και πολλές τεχνολογίες συνδεσιμότητας και επικοινωνίας. Το SsangYong LIV-2 θα παρουσιαστεί επίσημα στην Έκθεση Αυτοκινήτου στο Παρίσι, στις 29 Σεπτεμβρίου.

Best of internet