Λίγο ακόμα για το Volvo V90 Cross Country

Πέτρος Πιτσίνης
Λίγο ακόμα για το Volvo V90 Cross Country
Η Σουηδική φίρμα συνεχίζει το... παιχνίδι των φωτογραφιών και μας δίνει ακόμη μια, η οποία αποκαλύπτει σε μεγάλο βαθμό τη σιλουέτα του νέου της μοντέλου.

Με μεγάλη παράδοση στα... υπερυψωμένα στέισον βάγκον, η Volvo έχει στα σκαριά ακόμη ένα, το οποίο βασίζεται στα νέα S90/V90. Φυσικά ονομάζεται Cross Country και αν ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο με τους προκατόχους του, θα διαφοροποιείται από τα πλαστικά προστατευτικά στα πλαϊνά του αμαξώματος, τους ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες με πιο off road σχεδιασμό και τη μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος.

Όπως έχουμε ξαναγράψει, ξεκάθαρος «στόχος» του μοντέλου είναι το Audi A6 AllRoad και η νέα Mercedes-Benz E-Class All Terrain, για αυτό και θα πρέπει να συμβαδίσει με τα υψηλά στάνταρ των δύο Γερμανικών εταιρειών. Όπως λέγεται, το μοντέλο της Volvo θα έχει στάνταρ την τετρακίνηση, όμως ακόμη αναμένουμε να μάθουμε τους κινητήρες που θα το συνοδέψουν. Περισσότερα θα ξέρουμε στην επίσημη παρουσίαση του V90 Cross Country, η οποία θα γίνει στο τέλος του μήνα στην έκθεση αυτοκινήτου του Παρισιού. Στην κεντρική φωτογραφία βλέπουμε τη νέα εικόνα που μας έδωσε η Volvo ενώ ακριβώς από κάτω, μια που είχε δημοσιεύσει πριν από λίγο καιρό.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!