Δεν ανησυχεί για Ρόσμπεργκ ο Χάμιλτον

Νίκος Τσιώκος
Δεν ανησυχεί για Ρόσμπεργκ ο Χάμιλτον
Ο Λιούις Χάμιλτον δεν ανησυχεί για τον Νίκο Ρόσμπεργκ, παρά τις δύο νίκες του Γερμανού, μετά το καλοκαιρινό διάλειμμα, και τη μείωση της διαφοράς στη βαθμολογία.

Δριμύτερος έχει επιστρέψει ο Νίκο Ρόσμπεργκ από το καλοκαιρινό διάλειμμα της Formula1. Με δύο νίκες σε Σπα και Μόντσα, ο Γερμανός έχει μειώσει τη διαφορά στη βαθμολογία στους δύο βαθμούς από τον Λιούις Χάμιλτον.

Ωστόσο, ο Βρετανός δεν ανησυχεί και βλέπει μόνο το μέλλον, που για την ώρα περιλαμβάνει το Γκραν Πρι της Σιγκαπούρης. «Η Μόντσα δεν πήγε βάσει σχεδίου. Αλλά μετά βλέπεις πόσο μακριά έχουμε φτάσει στη φετινή σεζόν, τώρα είμαι σε μία εξαιρετική θέση. Είμαστε ακόμα μπροστά και στα δύο πρωταθλήματα και υπάρχουν ακόμα πολλά πράγματα να πετύχουμε μαζί.

Ακολουθεί η Σιγκαπούρη, που είναι πάντα ένα ωραίο γεγονός. Ο αγώνας είναι πρόκληση με ζέστη και υγρασία, όμως είναι πίστα δρόμου, κάτι που λατρεύω. Δεν είχαμε το καλύτερο αγωνιστικό τριήμερο εκεί πέρυσι και ελπίζουμε να είμαστε στην κορυφή τώρα. Θα το ανακαλύψουμε αυτό εντός ολίγων ημερών», δήλωσε ο τρις παγκόσμιος πρωταθλητής ενόψει του προσεχούς GP στην πίστα της Μαρίνα Μπέι.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!