Karl on the... Rocks!

Πέτρος Πιτσίνης
Karl on the... Rocks!
Το μικρό μοντέλο της Opel φόρεσε την... περιπετειώδη στολή του και είναι έτοιμο για εντός, αλλά και εκτός πόλης εξορμήσεις!

Στην έκθεση αυτοκινήτου του Παρισιού, η Opel θα μας παρουσιάσει και επίσημα το Karl Rocks, ωστόσο μέχρι τότε φρόντισε να μας δώσει κάποιες φωτογραφίες του ώστε να ξέρουμε τι να περιμένουμε. Η off road «φορεσιά» του το διαφοροποιεί αμέσως από τα υπόλοιπα Karl και αυτό γιατί έχει προστατευτικά καλύμματα περιμετρικά στο αμάξωμά του σε μαύρο ματ χρώμα.

Από εκεί και πέρα, οι ράγες οροφής αλλά και η αυξημένη απόσταση από το έδαφος κατά 1,8 εκατοστά, δίνουν τις δικές τους πινελιές στο σύνολο. Ο εξοπλισμός του μικρού μοντέλου της Opel περιλαμβάνει διάφορα ενδιαφέροντα στοιχεία που κάνουν τη ζωή του οδηγού ευκολότερη. Για παράδειγμα, με το πάτημα ενός κουμπιού στην κονσόλα το τιμόνι γίνεται πιο ελαφρύ και ιδανικό για τις αστικές μετακινήσεις και το παρκάρισμα, ενώ ακόμη και το Cruise Control με τον ηλεκτρονικό περιοριστή ταχύτητας, είναι εδώ!

Επίσης, υπάρχουν διαθέσιμοι και οι αισθητήρες στάθμευσης και αν το επιθυμεί ο αγοραστής, μπορεί να επιλέξει από τον κατάλογο των έξτρα το σύστημα πολυμέσων της Opel με το όνομα IntelliLink Radio R 4.0 που υποστηρίζει Android Auto, Apple CarPlay και την υπηρεσία Opel OnStar. Για την ώρα, δεν έχουμε πληροφορίες για τους κινητήρες που θα εφοδιαστεί το περιπετειώδες Karl. Περισσότερα, θα ξέρουμε με την επίσημη παρουσίαση της έκδοσης, στην έκθεση αυτοκινήτου στο Παρίσι. Δείτε τις φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα η Opel!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!