Αλόνσο: «Εκεί θα... χτυπήσει η McLaren»

Αλόνσο: «Εκεί θα... χτυπήσει η McLaren»

Αλόνσο: «Εκεί θα... χτυπήσει η McLaren»

Σε Σιγκαπούρη, Ιαπωνία, ΗΠΑ και Άμπου Ντάμπι πιστεύει ο Φερνάντο Αλόνσο ότι η McLaren θα μπορέσει να μειώσει τη διαφορά από τους πρωτοπόρους και να βρεθεί έστω πίσω από τη Red Bull.

Στους αγώνες που πιστεύει ότι η McLaren μπορεί να έχει τα καλύτερα αποτελέσματα στη σεζόν αναφέρθηκε ο Φερνάντο Αλόνσο ενόψει του Γκραν Πρι της Σιγκαπούρης. Ο Ισπανός πιστεύει πως η ομάδα του Γουόκινγκ έχει τη δυνατότητα να μειώσει τη διαφορά από τους πρωτοπόρους και να τερματίσει έστω πίσω από τη Red Bull σε Μαρίνα Μπέι, Σουζούκα, Όστιν και Γιας Μαρίνα.

«Νομίζω ότι θα είμαστε πολύ καλοί, όχι μόνο στη Σιγκαπούρη, αλλά και στη Σουζούκα, στο Όστιν και ειδικά στο Άμπου Ντάμπι. Για οποιονδήποτε λόγο πέρυσι ήμασταν πολύ δυνατοί στο Άμπου Ντάμπι και πιστεύω ότι θα είναι το ίδιο και φέτος», είπε, αρχικά. Στη συνέχεια, στάθηκε στο πώς μπορούν να είναι φέτος οι καλοί αγώνες για τους Βρετανούς.

«Ας προσπαθήσουμε να είμαστε πίσω από τη Red Bull. Η τελευταία λεπτομέρεια στον κινητήρα έχει λίγη παραπάνω ισχύ και ανάπτυξη, κάτι που θα μας βοηθήσει στις ευθείες. Οπότε, αν είσαι δύο ή τρία δέκατα πιο γρήγορος στις ευθείες, έχει δύο ή τρία δέκατα λιγότερα με φουλ γκάζι, είναι λιγότερη η κατανάλωση», πρόσθεσε ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2005 και του 2006.

Best of internet