Mercedes: «Δεν είμαστε φαβορί στη Σιγκαπούρη»

Νίκος Τσιώκος
Mercedes: «Δεν είμαστε φαβορί στη Σιγκαπούρη»
Οι Λιούις Χάμιλτον και Νίκο Ρόσμπεργκ παραδέχτηκαν ότι δε θα έχουν εύκολο έργο στη Σιγκαπούρη, με τον Τότο Βολφ να τονίζει πως η Mercedes δεν είναι το φαβορί για τη νίκη.

Δεν είναι και πολύ φιλόξενη η Σιγκαπούρη για τη Mercedes. Τα «ασημί βέλη», πέρα από μία νίκη το 2014, έχουν να θυμούνται τα πολλά προβλήματα που έχουν αντιμετωπίσει στην πίστα της Μαρίνα Μπέι.

Γι' αυτό και οι Λιούις Χάμιλτον, Νίκο Ρόσμπεργκ παραδέχτηκαν ότι δε θα έχουν εύκολο έργο στον αγώνα της ασιατικής χώρας, τη στιγμή που ο Τότο Βολφ τόνισε πως η ομάδα του δε θα είναι αυτή τη φορά φαβορί για τη νίκη.

«Δεν είχαμε το καλύτερο τριήμερο εκεί πέρυσι. Θεωρώ ότι θα γίνει το ίδιο σε λίγες ημέρες. Δεν θα είναι εύκολη η οδήγηση. Ακόμα κι όταν κερδίσαμε εκεί το 2014, δεν ήταν εύκολο. Οι Ferrari και Red Bull θα το επιχειρήσουν, οπότε θα έχουμε μία μεγάλη μάχη στα χέρια μας. Λατρεύω τις μάχες και είμαι θέλω να δω πώς θα εξελιχθεί», είπε ο Χάμιλτον.

«Φυσικά δε θα είναι εύκολο. Είναι πίστα της Red Bull και δεν ήμασταν τόσο δυνατοί εκεί πέρυσι. Όμως, έχω πίστη στην ομάδα και στον εαυτό μου πιο πολύ από ποτέ. Προσεγγίζω κάθε αγωνιστικό τριήμερο με στόχο να κερδίσω τον αγώνα», ανέφερε, από τη μεριά του, ο Ρόσμπεργκ. «Μετά από μία δυνατή επίδειξη στην Ιταλία, πάμε στη Σιγκαπούρη έχοντας μία μεγάλη πρόκληση μπροστά μας.

Καμία ομάδα δεν έχει κάνει το 1-2 εκεί. Όπως έχουμε δει στο παρελθόν, είναι ένας αγώνας, στον οποίο ένα πρόβλημα μπορεί να μετατραπεί σε πολλά περισσότερα, ενώ εξελίσσεται το τριήμερο. Πρέπει να κάνουμε το καλύτερο για να πάρουμε ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

Δεν τα καταφέραμε πέρυσι και μόνο η απόδοση στην πίστα μπορεί να αποδείξει ότι είναι σωστό το συμπέρασμά μας. Η Ferrari ήταν δυνατή πέρυσι και θα ταιριάξει στη φιλοσοφία της κάθετης δύναμης που έχει η Red Bull. Γι' αυτό δεν πρέπει να κάνουμε το λάθος να σκεφτόμαστε ότι είμαστε το φαβορί», δήλωσε, με τη σειρά του, ο Βολφ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!