Η απάντηση του Ρόσι στον Λορένθο

Νίκος Τσιώκος
Η απάντηση του Ρόσι στον Λορένθο
Ο Βαλεντίνο Ρόσι απάντησε στον Χόρχε Λορένθο τονίζοντας ότι δε θα του επιτρέψει να χαρακτηρίζει βρώμικη την οδήγησή του. Μάρκεζ: «Φυσιολογική προσπέραση».

Και ο... εμφύλιος στη Yamaha συνεχίζεται. Για την ακρίβεια, δεν έχει σταματήσει από πέρυσι λόγω του τρόπου που έχασε τον τίτλο ο Βαλεντίνο Ρόσι από τον Χόρχε Λορένθο. Βέβαια, τον τελευταίο καιρό φαινόταν πως απλά ο καθένας έκανε και κοίταζε τη δουλειά του.

Όμως, μία προσπέραση του Doctor στο Μισάνο στάθηκε η αιτία για να... ανάψουν τα αίματα μεταξύ των δύο πρωταθλητών. Όλα ξεκίνησαν από τη συνέντευξη Τύπου της Κυριακής (11/9), ενώ ο Λορένθο έδωσε συνέχεια μιλώντας στα μέσα ενημέρωσης της χώρας του.

Ωστόσο, η απάντηση ήρθε από τον VR46, που τόνισε ότι δε θα επιτρέψει στον (για λίγο καιρό ακόμα) ομόσταυλό του να χαρακτηρίζει βρώμικη την οδήγησή του. «Ήταν όπως κάθε άλλη προσπέραση, σαν κι αυτή που μου έκανε ο Πεντρόσα ή όλες αυτές που έκανε σ' εμένα ο Μάρκεζ στο Σίλβερστοουν.

Δε θα επιτρέψω στον Λορένθο να λέει ότι οδηγάω βρώμικα, όταν προσπερνάω, διότι αυτό δεν είναι αλήθεια. Κι αυτός είναι επιθετικός στις προσπεράσεις του σ' εμένα. Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του», ανέφερε ο εννιά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής.

Πάντως, αυτή τη φορά τάχθηκε υπέρ του Ρόσι ο Μαρκ Μάρκεζ, ο οποίος έκανε λόγο για φυσιολογική προσπέραση του Ιταλού. «Είδα τον Βαλεντίνο (Ρόσι) να προσπερνά. Ήταν μία φυσιολογική προσπέραση. Ίσως λίγο επιθετική, αλλά στο... σπίτι σου πάντα δίνεις κάτι παραπάνω.

Ο Βαλεντίνο είναι έξυπνος, ξέρει ότι και ο Χόρχε (Λορένθο) έχει καλό ρυθμό και κάνει επιθετικές προσπεράσεις», δήλωσε ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας. Έτσι, όλα δείχνουν ότι αυτή η κόντρα θα συνεχιστεί, είτε εντός, είτε εκτός πίστας, ενώ ενδιαφέρον θα έχει το τι ρόλο θα παίξει το 2017, όταν ο μεν Ρόσι θα είναι εκ νέου στη Yamaha και ο Λορένθο στη φιλόδοξη Ducati.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!