Εσπαργκαρό: «Μπροστά από τον Ρόσι ο Βινιάλες το 2017»

Πέτρος Πιτσίνης
Εσπαργκαρό: «Μπροστά από τον Ρόσι ο Βινιάλες το 2017»
O αναβάτης της Suzuki μίλησε για τον ομόσταυλό του και είπε πως έχει πολλές ικανότητες, τόσες που μπορούν να τον φέρουν μπροστά από τον «Γιατρό» την επόμενη σεζόν!

Από το επόμενο έτος, ο Μάβερικ Βινιάλες θα πάρει... μεταγραφή στη Yamaha και θα κάτσει πλάι στον Βαλεντίνο Ρόσι, αφού ο Χόρχε Λορένθο έχει ήδη κλείσει στην Ducati. Ο Βινιάλες σήμερα αγωνίζεται με τη Suzuki και ο Αλέιξ Εσπαργκαρό, που είναι ο ομόσταυλός του για την ώρα, λέει τα καλύτερα για εκείνον.

«Η μοτοσυκλέτα έχει βελτιωθεί, αυτό είναι αλήθεια. Στο Σίλβερστοουν οι θερμοκρασίες ήταν χαμηλές και γνωρίζουμε πως όταν αυξάνεται και τα λάστιχα αρχίσουν να... δουλεύουν, δυσκολευόμαστε. Όμως ο Μάβερικ ήταν πιο ανταγωνιστικός από εμένα σε όλο το πρώτο μισό της σεζόν, το οποίο είναι πολύ σημαντικό. Δεν κέρδισε τυχαία. Και εννοείται πως δεν είναι εύκολο πράγμα να κερδίσεις με τέτοια διαφορά. Είναι πολύ ταλαντούχος και νέος. Εκτός από τον Μαρκ (Μάρκεζ), οι υπόλοιποι αναβάτες που είναι μπροστά είναι μεγαλύτεροι, κάτι που τους κάνει να σκέφτονται και μια δεύτερη φορά για μερικά πράγματα. Αυτή η νοοτροπία έκανε και τον Μαρκ επιτυχημένο. Μπορώ να δω τον Μάβερικ να παλεύει για τον τίτλο. Σίγουρα, θα έχει να μάθει πολλά πράγματα, όπως το να έχει μια μοτοσυκλέτα για να ηγείται σε αγώνες και να κερδίζει. Πιστεύω πως την επόμενη σεζόν, ο Βινιάλες θα τελειώσει μπροστά από τον Ρόσι» ήταν τα λόγια του Αλέιξ Εσπαργκαρό.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!