Το επόμενο Jeep Compass στο Λος Άντζελες

Πέτρος Πιτσίνης
Το επόμενο Jeep Compass στο Λος Άντζελες
Ο αντικαταστάτης του μοντέλου θα κάνει το ντεμπούτο του στην έκθεση αυτοκινήτου της πόλης των ΗΠΑ, μαζί με άλλα ενδιαφέροντα νέα αυτοκίνητα.

Η Jeep προσπαθεί να ανανεώσει την γκάμα της και ετοιμάζει το μοντέλο που θα αντικαταστήσει τα Compass και Patriot. Αυτό θα την εκπροσωπήσει στην ανταγωνιστική κατηγορία των μεσαίων SUV και αναμένουμε να διαφοροποιείται πλήρως από τα σημερινά. Έτσι κι αλλιώς, βρίσκονται στην παραγωγή αρκετά χρόνια και βασίζονται στο πάτωμα μιας παλαιότερης γενιάς του Mitsubishi Outlander, κάτι που δεν θα επαναληφθεί και στο νέο.

Για την ακρίβεια, η πλατφόρμα θα είναι κοινή με το Renegade και αποτελεί μια πολύ καλή βάση, καθώς είναι μια δοκιμασμένη λύση. Μια έκδοση Trailhawk μπορεί να προστεθεί αργότερα στις επιλογές των αγοραστών σαν μια πιο εστιασμένη στις εκτός δρόμου περιπέτειες πρόταση, με μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος, επιπλέον προστασία του αμαξώματος και ένα ιδιαίτερα ικανό σύστημα τετρακίνησης. Μέχρι την παρουσίαση του νέου μοντέλου στην έκθεση αυτοκινήτου του Λος Άντζελες, σίγουρα θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες.

* Στην κεντρική φωτογραφία εμφανίζεται το σημερινό μοντέλο. Ακριβώς από κάτω, οι εικόνες της επόμενης γενιάς του Compass που βρίσκεται ακόμη σε φάση εξέλιξης.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!