Ένταση μεταξύ Ρόσι, Λορένθο στη συνέντευξη Τύπου

Νίκος Τσιώκος
Ένταση μεταξύ Ρόσι, Λορένθο στη συνέντευξη Τύπου
Ένταση είχαμε μεταξύ των Βαλεντίνο Ρόσι και Χόρχε Λορένθο στη συνέντευξη Τύπου, με αφορμή την προσπέραση του Doctor στον Ισπανό στον δεύτερο γύρο.

Η προσπέραση του Βαλεντίνο Ρόσι στον Χόρχε Λορένθο στην 14η στροφή στον δεύτερο γύρο στάθηκε αφορμή για να έχουμε ένταση μεταξύ των δύο αναβατών της Yamaha στη συνέντευξη Τύπου του Μισάνο. Ο μεν Λορένθο έκανε λόγο για επικίνδυνη κίνηση, τη στιγμή που ο «Γιατρός» θέλησε να υπερασπιστεί τη θέση του.

Πάντως, ακολούθησε έντονος διάλογος, που δείχνει ότι δεν έχει σταματήσει η... κόντρα που έχουν από πέρυσι. «Πάντα είναι λίγο δύσκολο να προσπεράσεις εδώ στο Μισάνο. Ήθελα να το προσπαθήσω από την αρχή, στο Μουτζέλο ήμουν πίσω από τον Λορένθο και ήμουν άτυχος, οπότε αυτή τη φορά προσπάθησα να μείνω μπροστά», είπε, αρχικά, ο Doctor για την εν λόγω προσπέραση.

«Αν κάνετε αυτή την ερώτηση, είναι επειδή αυτή η κίνηση είναι επιθετική. Αν όχι, μην κάνετε αυτή την ερώτηση. Μπορείτε να έχετε διαφορετικές απόψεις. Η δική μου ήταν ότι η προσπέραση ήταν πολύ επιθετική. Δεν έπρεπε να την κάνει, αλλά ξέρετε, έτσι είναι το στιλ του, άλλοι θα έκαναν πιο καθαρές προσπεράσεις», απάντησε ο Ισπανός.

Ωστόσο, η τελευταία πρόταση ήταν αυτή που... άναψε τα αίματα για να ακολουθήσει ο εξής διάλογος:

Β.Ρ.: «Αυτό δεν είναι αλήθεια. Προσπάθησε να δεις κάποια στιγμή την προσπέραση».

Χ.Λ.: Αν πήγαινα ευθεία, θα είχαμε ατύχημα. Ίσως εσύ να μην είχες, εγώ είχα».

Β.Ρ.: «Τι λες; Δεν ισχύει αυτό. Δεν ξέρω τι πρέπει να πω μ' εσένα, τι πρέπει να πω με τον Μάρκεζ στο Σίλβερστοουν, όταν προσπέρασε 10 φορές με αυτόν τον τρόπο».

Χ.Λ.: «Αυτή είναι η γνώμη σου. Αυτή είναι η δική μου και τη σέβομαι».

Β.Ρ.: «Γιατί το λες έτσι; Δεν είναι αλήθεια. Κι εσύ πάντα προσπερνάς επιθετικά».

Χ.Λ.: «Πότε;».

Β.Ρ.: «Αυτή τη στιγμή δε θυμάμαι, όμως αν ρίξεις μία ματιά στον αγώνα, έγινε 100 φορές σ' εμένα».

Χ.Λ.: «Μη γελάς, σεβάσου την άποψή μου, οι αγωνοδίκες θα έχουν άλλη γνώμη».

Β.Ρ.: «Γιατί δε βλέπεις τις φωτογράφιες;».

Χ.Λ.: «Δεν τις έχω δει, θα τις δώ. Όμως, θα είχα ατύχημα, αν δεν πήγαινα ευθεία».

Β.Ρ.: «Δε συμφωνώ».

Μετά από αυτά τα λόγια, ο Λορένθο στράφηκε ξανά στα μέσα ενημέρωσης και επανέλαβε ότι ήταν επιθετική η κίνηση του Ρόσι. «Δε χρειαζόταν να κάνει αυτή την προσπέραση. Ήταν καλύτερος σήμερα, θα με περνούσε αργά ή γρήγορα. Δεν έπρεπε να κάνει αυτή την επιθετική κίνηση, όμως φυσικά θα έχει άλλη άποψη», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!