Με το ένα πόδι στον τίτλο ο Βίτμαν (vid)

Γιώργος Βαρίνος
Με το ένα πόδι στον τίτλο ο Βίτμαν (vid)
O Μάρκο Βίτμαν με BMW, παίρνει μια επιβλητική τρίτη νίκη στη σεζόν στο Nurburgring, και διευρύνει την βαθμολογική απόσταση από τους ανταγωνιστές του, στην κούρσα για τον τίτλο DTM.

Ο οδηγός της BMW Team RMG πήρε μια εύκολη νίκη που του δίνει μεγάλο πλεονέκτημα στο πρωτάθλημα, καθώς οι βασικοί του ανταγωνιστές Ρόμπερτ Βίκενς και Τζέιμι Γκριν, βρέθηκαν στην ένατη και τρίτη θέση αντίστοιχα. Ξεκινώντας από την pole position, ο Βίτμαν κράτησε εμφατικά τη θέση του σε όλη την διάρκεια του αγώνα ενώ την δεύτερη θέση κατέλαβε ο τιμ μέιτ του, Τομ Μπλόμκβιστ επίσης με BMW. O Τζέιμι Γκριν παρά την μαχητικότητά του και τις προσπάθειές του να ανέβει θέσεις, δεν κατάφερε παρά μια 3η θέση και βλέπει πλέον τις ελπίδες του για το πρωτάθλημα να εξανεμίζονται.

Ο 26χρονος έμπειρος Μάρκους Βίτμαν, είναι ήδη πρωταθλητής 2014 στο Γερμανικό Πρωτάθλημα Τουρισμού και δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο του αγώνα, καθώς από την πρώτη θέση της εκκίνησης είδε απροβλημάτιστα την καρώ σημαία. Αυτή ήταν η τρίτη φετινή νίκη του και η όγδοη στην καριέρα του. Στο πρωτάθλημα έφτασε τους 155 βαθμούς και απέχει 35 πόντους από τον πλησιέστερο πλέον αντίπαλό του. Απομένουν πέντε αγώνες για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα και υπάρχουν 125 βαθμοί διαθέσιμοι. Το ενδιαφέρον είναι μεγάλο και το θέαμα εξασφαλισμένο χάρις την μαχητικότητα των συμμετεχόντων και την φύση των αγώνων DTM, που πάντα έχουν σπρωξίματα, μικροτρακαρίσματα και έντονες μάχες που συναρπάζουν.

Δείτε τις πιο σημαντικές στιγμές στο video που ακολουθεί και μην ξεχάσετε σήμερα Κυριακή 11.9.2016 να δείτε σε απευθείας μετάδοση στις 16.00 ώρα Ελλάδος τον δεύτερο αγώνα στο Nurburgring εδώ!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!