Μπάτον: «Μπορεί να τρέξω το 2017»

Νίκος Τσιώκος
Μπάτον: «Μπορεί να τρέξω το 2017»
Ο Τζένσον Μπάτον τόνισε ότι υπάρχει μία πιθανότητα να συμμετάσχει σε αγώνες σε άλλη κατηγορία το 2017, αφού αποφάσισε να μείνει εκτός από τη Formula1.

Ρόλο συμβούλου στη McLaren θα έχει ο Τζένσον Μπάτον το 2017, με την προοπτική να επιστρέψει το 2018, όμως άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να λάβει μέρος σε αγώνες σε άλλη κατηγορία την επόμενη χρονιά, ώστε να μη χάσει τη φόρμα του. Άλλωστε, εξέφρασε την επιθυμία του να συνεχίσει να προπονείται και να γυμνάζεται.

«Υπάρχει μία πιθανότητα να τρέξω την επόμενη χρονιά, αλλά αυτή τη στιγμή δε σκέφτομαι κάτι άλλο από το τέλος της φετινής. Υπάρχουν πολλά πράγματα που θέλω να δοκιμάσω και να κάνω. Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος γι' αυτό και οπουδήποτε κι αν βρεθώ στο μέλλον θα είναι συναρπαστικό και θα μου δώσει την ευκαιρία να ζήσω τη ζωή μου, όπως δεν έχω κάνει ποτέ ως ενήλικας.

Θα είναι ωραίο να ξοδέψω λίγο χρόνο με την οικογένειά μου και να μην τους βλέπω μία φορά το χρόνο. Αυτό είναι πολύ σημαντικό Επίσης, λατρεύω τη φόρμα μου, το τρίαθλο, την ποδηλασία και φυσικά θα αγαπάω τους αγώνες για το υπόλοιπο της ζωής μου. Η F1 πάντα θα είναι στην καρδιά μου επειδή ήταν η ζωή μου για πολλά χρόνια», είπε ο Βρετανός.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!