Μάρκεζ: «Πιο κοντά στη Yamaha»

Μάρκεζ: «Πιο κοντά στη Yamaha»

Ο Μαρκ Μάρκεζ πιστεύει ότι βρίσκεται πιο κοντά απ' ό,τι περίμενε στη Yamaha και θεωρεί αντιπάλους για τον αγώνα τους Ρόσι, Λορένθο, Πεντρόσα.

Μάρκεζ: «Πιο κοντά στη Yamaha»

Από την τέταρτη θέση θα εκκινήσει τον αγώνα του Μισάνο ο Μαρκ Μάρκεζ. Ο Ισπανός πιστεύει ότι βρίσκεται πιο κοντά απ' ό,τι περίμενε στις δύο Yamaha και θεωρεί πως οι βασικοί του αντίπαλοι στον αυριανό αγώνα θα είναι οι Βαλεντίνο Ρόσι, Χόρχε Λορένθο και Ντάνι Πεντρόσα.

«Με το πρώτο ελαστικό ένιωσα καλά, έκανα έναν γύρο, αλλά μετά με το δεύτερο ήμουν μέσα στην κίνηση, δεν μπόρεσα να βρω τον καλύτερο γύρο. Επιβράδυνα, προσπάθησα να κάνω έναν καλό γύρο, αλλά όταν πίεσα στην τελευταία προσπάθεια, τα ελαστικά ήταν πολύ κρύα, δεν ήταν σε θέση να σου δώσουν εξτρά πρόσφυση.

Όμως, είμαι χαρούμενος, ο ρυθμός είναι καλά, είμαστε πιο πολύ πιο κοντά απ' ό,τι περιμέναμε πριν την έναρξη του τριημέρου στους αναβάτες της Yamaha. Θα προσπαθήσουμε να παλέψουμε μαζί τους αύριο», είπε, αρχικά, ο αναβάτης της Repsol Honda. Στη συνέχεια, ρωτήθηκε αν το πόντιουμ είναι ο απώτερος στόχος.

«Όχι, δεν είναι ο απώτερος στόχος. Αν είναι όπως σήμερα, θα έχουμε καλό ρυθμό. Για μένα το βάθρο θα είναι καλό αποτέλεσμα επειδή είναι μία από τις πίστες στο καλεντάρι, όπου θα δώσω μεγάλη μάχη και θα χάσω περισσότερους βαθμούς από τους υπόλοιπους. Αλλά είμαστε καλύτερα απ' ό,τι περιμέναμε στην αρχή του τριημέρου», απάντησε ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας.

Τέλος, αναφέρθηκε και στους αντιπάλους του που θεωρεί ότι θα έχει στη μάχη για τη νίκη. «Είναι άλλο ένα αγωνιστικό τριήμερο, όπου όλα είναι πολύ, πολύ κοντά. Φαίνεται ότι ο Βινιάλες δεν είναι τόσο κακός σε ρυθμό, αλλά ειλικρινά οι δύο αναβάτες της Yamaha και ο Ντάνι (Πεντρόσα) είναι οι πιο δυνατοί για μένα».

Best of internet